Spill Gratis

Flyr i en Boks

Spillet av barndom og barn

Flyr i en boks

Flyr i en Boks Vurdering: 6/10

Flyr i en boks spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hovedpersonen i denne gratis på linje spill hopper fra toppen av en rampe med sin boks og en plastpose som han bruker som en fallskjerm. Du må prøve å komme så langt som mulig, og da vil du tjene reswultat og penger til å kjøpe oppgraderinger, som hjelmer, nye fallskjermer og andre elementer som vil hjelpe deg å få lenger i dine hopp. Du kan også sende din resultat.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9627 ganger. Vurdering 2439 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 140 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9627 ganger
Flyr i en Boks

Spillet av fly på en boks. Hoppe fra en tre-plattformen, har gutten å hoppe så langt som han bokser, og land med en plastpose som en fallskjerm. Når vi er lite, var noe nyttig å spille hvis vi legger våre sinn til det.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Flyr i en Boks for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barndom og Barn flash spill kalt Flyr i en Boks. Og husk at dette er et gratis spill som heter Flyr i en Boks og det er relatert til Barndom og Barn. Vårt nye spill Flyr i en Boks er en av de beste spillene i Barndom og Barn du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Flyr i en Boks at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Flyr i en Boks
BAKSIDE

Barndom og barn mest spilte spillene

Lage ord med bokstaver SPILLER ►

Lage ord med bokstaver

5
5 av 10 - 16146 stemmer
Spilte
117282
ganger

Sett sammen bokstaver for å lage ord. Du må ha engelsk ordforråd til å spille dette språkspillet. Her er en rekke bokstaver i firkanter, som brikker i et spill. Du må sette de chips i orden slik at de danner et ord som eksisterer. Har en rekke muligheter som vises i øvre venstre. Der kan du se at du løst, og du har igjen. Sett alle bokstavene for å danne ordet og gi sjekk for å se om du har gjort det rette kombinasjonen.

Shin Chan Maker 2 SPILLER ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 stemmer
Spilte
108728
ganger

Dette er et spill for Shin Chan fans. Hvis du likte den første delen teste dette med flere alternativer for tilpasning. Bruk musen til å gjøre Shin-Chan karakter.

Mote for Mus SPILLER ►

Mote for mus

4
4 av 10 - 5294 stemmer
Spilte
81895
ganger

I dette spillet kan du kle disse søte mus av Walt Disney, Mikke og Minnie, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy med dette passer spillet klærne for å se om du kan være moteriktig! Du må fullføre sin garderobe. En dress for alle, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig detaljer om makeup. I tillegg kan du også tilpasse natur med blomster, ballonger eller sommerfugler. Klassiske klær for favoritt tegn til barna gjennom tidene. Et veldig enkelt spill for barn utarbeidet hus ...