Spill Gratis

Rød og Blå Sopper, Rødhette og ulven

Spillet av barndom og barn

Rød og blå sopper, rødhette og ulven

Rød og Blå Sopper, Rødhette og ulven Vurdering: 5/10

Rød og blå sopper, rødhette og ulven spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne morsomme og vanedannende spillet, kan du se Rødhette og ulven i øvre del av skjermen og i den nederste delen av skjermen, andre Rødhette med en blå hette. Rødhette har å fange blå sopp og den blå hetten en har for å fange rød sopp. Hvis en av spillerne fangst sopp av samme farge, mister du et liv. Du bruker piltastene for å flytte. Rødhette og ulven er en av de mest kjente klassiske historier.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 16793 ganger. Vurdering 1174 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1006 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 16793 ganger
Rød og Blå Sopper, Rødhette og ulven

slike klassiske, fangst sopp, Rødhette og ulven,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Rød og Blå Sopper, Rødhette og ulven for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barndom og Barn flash spill kalt Rød og Blå Sopper, Rødhette og ulven. Og husk at dette er et gratis spill som heter Rød og Blå Sopper, Rødhette og ulven og det er relatert til Barndom og Barn. Vårt nye spill Rød og Blå Sopper, Rødhette og ulven er en av de beste spillene i Barndom og Barn du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Rød og Blå Sopper, Rødhette og ulven at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Rød og Blå Sopper, Rødhette og ulven
BAKSIDE

Barndom og barn mest spilte spillene

Lage ord med bokstaver SPILLER ►

Lage ord med bokstaver

5
5 av 10 - 16146 stemmer
Spilte
117173
ganger

Sett sammen bokstaver for å lage ord. Du må ha engelsk ordforråd til å spille dette språkspillet. Her er en rekke bokstaver i firkanter, som brikker i et spill. Du må sette de chips i orden slik at de danner et ord som eksisterer. Har en rekke muligheter som vises i øvre venstre. Der kan du se at du løst, og du har igjen. Sett alle bokstavene for å danne ordet og gi sjekk for å se om du har gjort det rette kombinasjonen.

Shin Chan Maker 2 SPILLER ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 stemmer
Spilte
108591
ganger

Dette er et spill for Shin Chan fans. Hvis du likte den første delen teste dette med flere alternativer for tilpasning. Bruk musen til å gjøre Shin-Chan karakter.

Mote for Mus SPILLER ►

Mote for mus

4
4 av 10 - 5294 stemmer
Spilte
81760
ganger

I dette spillet kan du kle disse søte mus av Walt Disney, Mikke og Minnie, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy med dette passer spillet klærne for å se om du kan være moteriktig! Du må fullføre sin garderobe. En dress for alle, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig detaljer om makeup. I tillegg kan du også tilpasse natur med blomster, ballonger eller sommerfugler. Klassiske klær for favoritt tegn til barna gjennom tidene. Et veldig enkelt spill for barn utarbeidet hus ...