Spill Gratis

Smilefjes er hopping

Spillet av barndom og barn

Smilefjes er hopping

Smilefjes er hopping Vurdering: 3/10

Smilefjes er hopping spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Et enkelt spill for barn (og ikke fullt så unge) der du må finne et poeng av en farge som du foreslår. På hver skjerm emoticons å hoppe og med et poeng av samme farge som fortsatt skjuler vises. Du må finne den stasjonære punkt på skjermen for å flytte til den neste. Det er en enkel og morsom aktivitet som krever at du betaler nær oppmerksomhet til hver minste detalj for å finne punktet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6954 ganger. Vurdering 3539 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 16 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6954 ganger
Smilefjes er hopping

En verden full av fargerike emoticons hopping. Disse peker på en farge som fortsatt skjult. Du må se over skjermen for å finne det lille punktet som beveger seg ikke. Det er enkelt, et sterkt anbefalt aktivitet for barn. Men det har sin vanskelighetsgrad er det som gjør det så gøy. Finn ut hva som er skjult på siden. Finn den fortsatt punktet mellom smileys hoppende rundt på skjermen farge.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Smilefjes er hopping for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barndom og Barn flash spill kalt Smilefjes er hopping. Og husk at dette er et gratis spill som heter Smilefjes er hopping og det er relatert til Barndom og Barn. Vårt nye spill Smilefjes er hopping er en av de beste spillene i Barndom og Barn du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Smilefjes er hopping at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Smilefjes er hopping
BAKSIDE

Barndom og barn mest spilte spillene

Lage ord med bokstaver SPILLER ►

Lage ord med bokstaver

5
5 av 10 - 16146 stemmer
Spilte
117261
ganger

Sett sammen bokstaver for å lage ord. Du må ha engelsk ordforråd til å spille dette språkspillet. Her er en rekke bokstaver i firkanter, som brikker i et spill. Du må sette de chips i orden slik at de danner et ord som eksisterer. Har en rekke muligheter som vises i øvre venstre. Der kan du se at du løst, og du har igjen. Sett alle bokstavene for å danne ordet og gi sjekk for å se om du har gjort det rette kombinasjonen.

Shin Chan Maker 2 SPILLER ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 stemmer
Spilte
108706
ganger

Dette er et spill for Shin Chan fans. Hvis du likte den første delen teste dette med flere alternativer for tilpasning. Bruk musen til å gjøre Shin-Chan karakter.

Mote for Mus SPILLER ►

Mote for mus

4
4 av 10 - 5294 stemmer
Spilte
81881
ganger

I dette spillet kan du kle disse søte mus av Walt Disney, Mikke og Minnie, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy med dette passer spillet klærne for å se om du kan være moteriktig! Du må fullføre sin garderobe. En dress for alle, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig detaljer om makeup. I tillegg kan du også tilpasse natur med blomster, ballonger eller sommerfugler. Klassiske klær for favoritt tegn til barna gjennom tidene. Et veldig enkelt spill for barn utarbeidet hus ...