Spill Gratis

Obama Skyting Ringer

Spillet av basketball

Obama skyting ringer

Obama Skyting Ringer Vurdering: 6/10

Obama skyting ringer spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet er du Barack Obama og spille basketballer. Du må skyte så mange kurver i 90 sekunder. For å gjøre dette, det vises et kryss og 2 baller, hvorav en vil være i horisontale og den andre i vertikal retning. Du vil skyte når de 2 ballene er i midten av korset. Du bruker venstre museknapp for å stoppe ballene som på korset.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11181 ganger. Vurdering 1581 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 286 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11181 ganger
Obama Skyting Ringer

Barack Obama, basketballer, å skyte kurver,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Obama Skyting Ringer for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Basketball flash spill kalt Obama Skyting Ringer. Og husk at dette er et gratis spill som heter Obama Skyting Ringer og det er relatert til Basketball. Vårt nye spill Obama Skyting Ringer er en av de beste spillene i Basketball du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Obama Skyting Ringer at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Obama Skyting Ringer
BAKSIDE

Basketball mest spilte spillene

den slem gutt spille basketball SPILLER ►

Den slem gutt spille basketball

4
4 av 10 - 5440 stemmer
Spilte
41858
ganger

Du spiller hooky på skolen og du har gått til basketball camp til å henge ut. Vel, du ansikt kurven og kunne dunk, må du kontrollere hastighet og nøyaktighet. Hastigheten med space bar, bar makt er til høyre på skjermen. Når du har oppnådd den nødvendige kraft. Du må sjekke nøyaktigheten ved å trykke på knappen på musen din til rett tid, både horisontalt som vertikalt med ballen er i handlekurven. Deretter vil det være lanseringen av ballen ... og se hva som skjedde.

Basketball Skyting SPILLER ►

Basketball skyting

5
5 av 10 - 2928 stemmer
Spilte
39199
ganger

Liker du basketball? Har du lyst til å kaste ballene til kurven? I dette spillet må du rulle dobbeltrom og tremannsrom. Hvis du treffer punktene går til deg, men hvis du går glipp av punktene er for motstanderlaget. Bruk venstre museknapp for å kaste ballen. Beveger seg over banen og prøve å kaste ballen fra hvor som helst på banen. Du kan skyte fra alle vinkler og posisjoner. Du må prøve å få så mange kurver som mulig til neste nivå. Et spill must for alle basketball elskere. Er d ...

Praksis i Basketball SPILLER ►

Praksis i basketball

5
5 av 10 - 2170 stemmer
Spilte
37059
ganger

Tror du er en god fotballspiller? Et komplett sett av ulike disipliner av basketball. Å kaste ballen mot kurven ved hjelp av musen. Med musen beregner banen til ballen. Klikk for å bygge opp styrke og få ballen til kurven. Et sett med beregning og presisjon for å lage en kurv. Hvis du har god sikte, her kan du øve på sport. Du har ulike muligheter til å spille forskjellige spillmoduser. Sikt og skyt med presisjon for å få så mange poeng som mulig som en basketballspiller.