Spill Gratis

Batman og Fugleskremsler

Spillet av Batman

Batman og Fugleskremsler

Batman og Fugleskremsler Vurdering: 7/10

Batman og Fugleskremsler spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette plattformer spillet, er du Batman og du må møte en fugleskremsler fordi han og hans tilhengere har stjålet en vital gass fra Gotham laboratorier. Du må redde gassen før Gotham er ødelagt. Du bruker bokstaven A å gå til venstre, bokstaven D for å flytte til høyre, bokstaven W for å hoppe eller gli, til bokstaven S lysbildet, bokstaven J å slå, bokstaven K til å sparke og bokstaven L til brann.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 43077 ganger. Vurdering 389 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 4180 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 43077 ganger
Batman og Fugleskremsler

Batman, Gotham, plattformer,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Batman og Fugleskremsler for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Batman flash spill kalt Batman og Fugleskremsler. Og husk at dette er et gratis spill som heter Batman og Fugleskremsler og det er relatert til Batman. Vårt nye spill Batman og Fugleskremsler er en av de beste spillene i Batman du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Batman og Fugleskremsler at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Batman og Fugleskremsler
BAKSIDE

Batman mest spilte spillene

Tegning Batman SPILLER ►

Tegning Batman

4
4 av 10 - 7084 stemmer
Spilte
110197
ganger

I dette spillet, må du farge et bilde av Batman. Batman er en superhelt tegneserie som ble født i trettiårene. Du må klikke en farge i paletten av farger med musen og når du har valgt en farge, må du male et element av bildet klikke på denne elementer.

Batman: i varmen på natten SPILLER ►

Batman: i varmen på natten

4
4 av 10 - 3894 stemmer
Spilte
83728
ganger

Batman: i varmen på natten er en plattform basert på et action spill laget for web og det deltar figurene fra TV-serien Batman. Du vil bruke bokstaven A for å skyte piltastene til å flytte og mellomromstasten til å hoppe.

Batman og Kanjar Ro SPILLER ►

Batman og Kanjar Ro

4
4 av 10 - 3378 stemmer
Spilte
73966
ganger

I dette spillet handlinger, er du Batman og ta deg med på Kanjar Ro og hans bande med kjeltringaktige håndlangere. Du bruker høyre og venstre for å flytte, til pil opp og mellomromstasten hopp, bokstaven f for brann, pil ned til Crouch og bokstaven S til kroken. Batman er en tegneserie som dukket opp i tretti og hans oppgave er å forsvare Gotham byen i lovbrytere.