Spill Gratis

Batman og Kanjar Ro

Spillet av Batman

Batman og Kanjar Ro

Batman og Kanjar Ro Vurdering: 4/10

Batman og Kanjar Ro spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet handlinger, er du Batman og ta deg med på Kanjar Ro og hans bande med kjeltringaktige håndlangere. Du bruker høyre og venstre for å flytte, til pil opp og mellomromstasten hopp, bokstaven f for brann, pil ned til Crouch og bokstaven S til kroken. Batman er en tegneserie som dukket opp i tretti og hans oppgave er å forsvare Gotham byen i lovbrytere.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 73966 ganger. Vurdering 182 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 3378 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 73966 ganger
Batman og Kanjar Ro

Batman, tegneserier, Gotham,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Batman og Kanjar Ro for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Batman flash spill kalt Batman og Kanjar Ro. Og husk at dette er et gratis spill som heter Batman og Kanjar Ro og det er relatert til Batman. Vårt nye spill Batman og Kanjar Ro er en av de beste spillene i Batman du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Batman og Kanjar Ro at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Batman og Kanjar Ro
BAKSIDE

Batman mest spilte spillene

Tegning Batman SPILLER ►

Tegning Batman

4
4 av 10 - 7084 stemmer
Spilte
110197
ganger

I dette spillet, må du farge et bilde av Batman. Batman er en superhelt tegneserie som ble født i trettiårene. Du må klikke en farge i paletten av farger med musen og når du har valgt en farge, må du male et element av bildet klikke på denne elementer.

Batman: i varmen på natten SPILLER ►

Batman: i varmen på natten

4
4 av 10 - 3894 stemmer
Spilte
83728
ganger

Batman: i varmen på natten er en plattform basert på et action spill laget for web og det deltar figurene fra TV-serien Batman. Du vil bruke bokstaven A for å skyte piltastene til å flytte og mellomromstasten til å hoppe.

Batman lansere SPILLER ►

Batman lansere

5
5 av 10 - 2794 stemmer
Spilte
62182
ganger

I denne non stop arkade-plattformspillet som kombinerer dynamikken i et arkadespill med tastaturet mose addictiveness av et rykk spillet er det å hoppe, gli og skyv gjennom mil etter mil i Gotham City. Du bruker piltastene til å flytte og space for å hoppe.