Spill Gratis

Batman: finne forskjeller mellom både bilder

Spillet av Batman

Batman: finne forskjeller mellom både bilder

Batman: finne forskjeller mellom både bilder Vurdering: 6/10

Batman: finne forskjeller mellom både bilder spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, vil du se to scener av episoden game over for Owlman. Ved første øyekast ligne, men har forskjeller, ved hjelp av musen indikerer forskjellene. Når du finner alle forskjellene i dette bildet, det andre bildet av kapittelet, og du blir nødt til å finne nye forskjeller. Er du en observant person? Du må være å se de små detaljene som disse to bildene er forskjellige. Liker du Batman? Vår Batman er helten og har mange fans som er sikker på hva som er galt med bildet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 35497 ganger. Vurdering 514 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 1496 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 35497 ganger
Batman: finne forskjeller mellom både bilder

I dette spillet er det to scener fra episoden game over for Owlman. Ved første øyekast ser de ut til å være akkurat det samme, men det er noen forskjeller. Ved hjelp av musen klikke på forskjellene og når du har finne dem et annet bilde vises. Batman er en tegneserie helten i verden, hjem til alle superhelter. Dark Knight bor i Gotham City, en representasjon av byen New York. Det beskytter borgerne fra ondskapens krefter. Du har ingen spesielle krefter, men evnen til å lage ting og være veldig sterk og smidig. Batman I dette spillet har vi to bilder som er nesten identisk, men du må se opp for godt å se at du har noen små forskjeller. Du må være rask for å gå til neste skjerm, har du mye forskjellige spill nivåer.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Batman: finne forskjeller mellom både bilder for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Batman flash spill kalt Batman: finne forskjeller mellom både bilder. Og husk at dette er et gratis spill som heter Batman: finne forskjeller mellom både bilder og det er relatert til Batman. Vårt nye spill Batman: finne forskjeller mellom både bilder er en av de beste spillene i Batman du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Batman: finne forskjeller mellom både bilder at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Batman: finne forskjeller mellom både bilder
BAKSIDE

Batman mest spilte spillene

Tegning Batman SPILLER ►

Tegning Batman

4
4 av 10 - 7084 stemmer
Spilte
110197
ganger

I dette spillet, må du farge et bilde av Batman. Batman er en superhelt tegneserie som ble født i trettiårene. Du må klikke en farge i paletten av farger med musen og når du har valgt en farge, må du male et element av bildet klikke på denne elementer.

Batman: i varmen på natten SPILLER ►

Batman: i varmen på natten

4
4 av 10 - 3894 stemmer
Spilte
83728
ganger

Batman: i varmen på natten er en plattform basert på et action spill laget for web og det deltar figurene fra TV-serien Batman. Du vil bruke bokstaven A for å skyte piltastene til å flytte og mellomromstasten til å hoppe.

Batman og Kanjar Ro SPILLER ►

Batman og Kanjar Ro

4
4 av 10 - 3378 stemmer
Spilte
73965
ganger

I dette spillet handlinger, er du Batman og ta deg med på Kanjar Ro og hans bande med kjeltringaktige håndlangere. Du bruker høyre og venstre for å flytte, til pil opp og mellomromstasten hopp, bokstaven f for brann, pil ned til Crouch og bokstaven S til kroken. Batman er en tegneserie som dukket opp i tretti og hans oppgave er å forsvare Gotham byen i lovbrytere.