Spill Gratis

Fiktive Tegn i Handlinger

Spillet av Batman

Fiktive Tegn i Handlinger

Fiktive Tegn i Handlinger Vurdering: 5/10

Fiktive Tegn i Handlinger spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du velge et par blant disse (Pen-Jake, Light-L,Batman-supermann, hus-Wilson, Will-Carltoon, Conan-Max, Tyler-Jack og Stewart-Colbert) å angripe dine fiender og finne et objekt at datamaskinen sier til deg. Du bruker høyre / venstre for å flytte, til pil opp hoppe, pil ned til Crouch, til bokstaven S slag, bokstaven A til å sparke og bokstavene D å bytte). Du passerer når du har drept dine fiender, og du mister spillet da en av medlemmene av paret er død.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 13845 ganger. Vurdering 1518 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 518 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 13845 ganger
Fiktive Tegn i Handlinger

Batman, supermann, hus, Will Smith,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fiktive Tegn i Handlinger for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Batman flash spill kalt Fiktive Tegn i Handlinger. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fiktive Tegn i Handlinger og det er relatert til Batman. Vårt nye spill Fiktive Tegn i Handlinger er en av de beste spillene i Batman du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fiktive Tegn i Handlinger at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fiktive Tegn i Handlinger
BAKSIDE

Batman mest spilte spillene

Tegning Batman SPILLER ►

Tegning Batman

4
4 av 10 - 7084 stemmer
Spilte
110197
ganger

I dette spillet, må du farge et bilde av Batman. Batman er en superhelt tegneserie som ble født i trettiårene. Du må klikke en farge i paletten av farger med musen og når du har valgt en farge, må du male et element av bildet klikke på denne elementer.

Batman: i varmen på natten SPILLER ►

Batman: i varmen på natten

4
4 av 10 - 3894 stemmer
Spilte
83728
ganger

Batman: i varmen på natten er en plattform basert på et action spill laget for web og det deltar figurene fra TV-serien Batman. Du vil bruke bokstaven A for å skyte piltastene til å flytte og mellomromstasten til å hoppe.

Batman og Kanjar Ro SPILLER ►

Batman og Kanjar Ro

4
4 av 10 - 3378 stemmer
Spilte
73966
ganger

I dette spillet handlinger, er du Batman og ta deg med på Kanjar Ro og hans bande med kjeltringaktige håndlangere. Du bruker høyre og venstre for å flytte, til pil opp og mellomromstasten hopp, bokstaven f for brann, pil ned til Crouch og bokstaven S til kroken. Batman er en tegneserie som dukket opp i tretti og hans oppgave er å forsvare Gotham byen i lovbrytere.