Spill Gratis

Tegning Batman

Spillet av Batman

Tegning Batman

Tegning Batman Vurdering: 4/10

Tegning Batman spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du farge et bilde av Batman. Batman er en superhelt tegneserie som ble født i trettiårene. Du må klikke en farge i paletten av farger med musen og når du har valgt en farge, må du male et element av bildet klikke på denne elementer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 110197 ganger. Vurdering 103 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 7084 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 110197 ganger
Tegning Batman

Batman, farge, tegneserier,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Tegning Batman for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Batman flash spill kalt Tegning Batman. Og husk at dette er et gratis spill som heter Tegning Batman og det er relatert til Batman. Vårt nye spill Tegning Batman er en av de beste spillene i Batman du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Tegning Batman at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Tegning Batman
BAKSIDE

Batman mest spilte spillene

Batman: i varmen på natten SPILLER ►

Batman: i varmen på natten

4
4 av 10 - 3894 stemmer
Spilte
83728
ganger

Batman: i varmen på natten er en plattform basert på et action spill laget for web og det deltar figurene fra TV-serien Batman. Du vil bruke bokstaven A for å skyte piltastene til å flytte og mellomromstasten til å hoppe.

Batman og Kanjar Ro SPILLER ►

Batman og Kanjar Ro

4
4 av 10 - 3378 stemmer
Spilte
73965
ganger

I dette spillet handlinger, er du Batman og ta deg med på Kanjar Ro og hans bande med kjeltringaktige håndlangere. Du bruker høyre og venstre for å flytte, til pil opp og mellomromstasten hopp, bokstaven f for brann, pil ned til Crouch og bokstaven S til kroken. Batman er en tegneserie som dukket opp i tretti og hans oppgave er å forsvare Gotham byen i lovbrytere.

Batman lansere SPILLER ►

Batman lansere

5
5 av 10 - 2794 stemmer
Spilte
62180
ganger

I denne non stop arkade-plattformspillet som kombinerer dynamikken i et arkadespill med tastaturet mose addictiveness av et rykk spillet er det å hoppe, gli og skyv gjennom mil etter mil i Gotham City. Du bruker piltastene til å flytte og space for å hoppe.