Spill Gratis

Mr. Bean er Batman

Spillet av Batman

Mr. Bean er Batman

Mr. Bean er Batman Vurdering: 6/10

Mr. Bean er Batman spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du velge et perfekt antrekk med dine to favoritt superhelter eller tegneseriefigurer. Å skape det perfekte antrekket, må du slå et hjul å velge hoder og spinner vil stoppe når du har hodet du ønsker. Da må du snurre hjulet for å velge antrekk og hjulet stopper når du har kostyme du vil ha. For å stoppe hjulet, klikker du på stoppknappen med musen. Noen av disse tegnene er Batman selvfølgelig Chicken Little, Superman, Optimus Prime, Spiderman, Doraemon, Captain America, Jack Sparrow, Goku, Super Mario Bros, Popeye, The Incredibles og mer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 26965 ganger. Vurdering 696 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 554 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 26965 ganger
Mr. Bean er Batman

Denne absurde spillet sikkert vil få deg til å le, fordi Mr. Bean er forkledd som Batman og andre superhelter og tegneseriefigurer som du sikkert allerede vet. En stor roulette viser noen hoder med forskjellige drakter å skjule Mr. Bean, og største roulette viser kostymer til slitasje på kroppen. Med dette spinner kan skape umulige og morsomme kombinasjoner, som å sette Norimaki Arale cap, tegnet av Dr. Slump, og Spiderman klær, eller som du ser i bildet, masken av Captain America og Batman kostyme. Det er mange forskjellige muligheter med som sikkert at du og dine venner skal ha det gøy sammen og skal bestå en god tid med disse tegneserie kostymer Mister Bean. En morsom humor program som du kan nyte online.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mr. Bean er Batman for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Batman flash spill kalt Mr. Bean er Batman. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mr. Bean er Batman og det er relatert til Batman. Vårt nye spill Mr. Bean er Batman er en av de beste spillene i Batman du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mr. Bean er Batman at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mr. Bean er Batman
BAKSIDE

Batman mest spilte spillene

Tegning Batman SPILLER ►

Tegning Batman

4
4 av 10 - 7084 stemmer
Spilte
110197
ganger

I dette spillet, må du farge et bilde av Batman. Batman er en superhelt tegneserie som ble født i trettiårene. Du må klikke en farge i paletten av farger med musen og når du har valgt en farge, må du male et element av bildet klikke på denne elementer.

Batman: i varmen på natten SPILLER ►

Batman: i varmen på natten

4
4 av 10 - 3894 stemmer
Spilte
83728
ganger

Batman: i varmen på natten er en plattform basert på et action spill laget for web og det deltar figurene fra TV-serien Batman. Du vil bruke bokstaven A for å skyte piltastene til å flytte og mellomromstasten til å hoppe.

Batman og Kanjar Ro SPILLER ►

Batman og Kanjar Ro

4
4 av 10 - 3378 stemmer
Spilte
73966
ganger

I dette spillet handlinger, er du Batman og ta deg med på Kanjar Ro og hans bande med kjeltringaktige håndlangere. Du bruker høyre og venstre for å flytte, til pil opp og mellomromstasten hopp, bokstaven f for brann, pil ned til Crouch og bokstaven S til kroken. Batman er en tegneserie som dukket opp i tretti og hans oppgave er å forsvare Gotham byen i lovbrytere.