Spill Gratis

Bejeweled

Spill Bejeweled spill

Bejeweled spill

Bejeweled spill slik at du kan ha det gøy hver dag på våre nettsider, uten å installere eller laste ned noe. Din online fritid og underholdning området.

Bejeweled spill

Innlegg!
Stem!
Aksje!
Delicious
Anbefalt Bejeweled spillet

Dyrekretsen Bejeweled

 dyrekretsen bejeweled spill SPILLER ►

Dette spillet er en moderne versjon av Bejeweled, men elementene er symbolet på hver horoskop. Du må bytte en vare for en annen tilstøtende element, og elementer vil slette når du har koblet tre eller flere elementer av samme dyrekretsen tegn. Du har 12 nivåer fordi dyrekretsen skiltene er tolv.

Bejeweled spill gratis å spille gratis i norsk og bejeweled gratis flash spill å spille med de nyeste spill hver dag

Bejeweled gratis spill

Nytt i Bejeweled

Bejeweled

Spille gratis online spill i norsk. Diamond Mine. Spill Bejeweled online. Opprette en tre-i-en-rad linje med identiske brikker. Linjer med identiske edelstener i én rad. Spill som Bejeweled justere samme eller lignende tall i linjene. Smykker linjer og figurer like og så opphever hverandre og omtrent på skjermen. Spille Bejeweled online. Intelligens og fart til å lage linjer med tre elementer lignende, da disse elementene forsvinner og flytte skjermbildet. Hvis flere elementer er lik i gruppen, de gir flere poeng og få ekstra premier. Du kan justere ting er veldig annerledes og tema, for eksempel frukt, smykker, godteri, leker, gjenstander, sport, former og mer. Du må være veldig raske til å løse disse linjene snart. Gratis versjoner av spill som Bejeweled.

Bejeweled Spill Gratis som er virkelig morsomt å spille gratis Bejeweled flash-spill. Denne kategorien er relatert til spill liker bejeweled, å lage grupper av samme eller lignende gjenstander for å gjøre dem forsvinne og gi oss poeng. gratis versjoner av programmene som belaster på andre områder, her er de gratis. flytt tallene med fingeren eller musen for å skape en justering av de samme formene og så disse forsvinne. få poeng for å gjøre lignende ting grupper. du må være smart og rask å bla gjennom de nivåene hvor tallene er vanskeligere å gruppere fordi det er flere forskjellige typer og har du mindre tid til å spille på alle nivåer. begynner fort å fullføre så mange nivåer som mulig så snart som mulig.. Her finner du Bejeweled gratis spill å spille i norsk uten å måtte installere eller laste ned noe på datamaskinen, våre innholdet er 100% pålitelig. Ny Bejeweled spill som er oppdatert hver dag og de beste spill for barn. Diamond Mine. Spill Bejeweled online. Opprette en tre-i-en-rad linje med identiske brikker. Linjer med identiske edelstener i én rad. Spill som Bejeweled justere samme eller lignende tall i linjene. Smykker linjer og figurer like og så opphever hverandre og omtrent på skjermen. Spille Bejeweled online. Intelligens og fart til å lage linjer med tre elementer lignende, da disse elementene forsvinner og flytte skjermbildet. Hvis flere elementer er lik i gruppen, de gir flere poeng og få ekstra premier. Du kan justere ting er veldig annerledes og tema, for eksempel frukt, smykker, godteri, leker, gjenstander, sport, former og mer. Du må være veldig raske til å løse disse linjene snart. Gratis versjoner av spill som Bejeweled. daglige spill gratis og videospill som du kan bruke fra datamaskinen og dele dem med dine venner og kontakter på sosiale nettverk som Facebook, Twitter eller Google Plus.