Spill Gratis

Juledekorasjoner Linjen

Spillet av Bejeweled

Juledekorasjoner Linjen

Juledekorasjoner Linjen Vurdering: 4/10

Juledekorasjoner Linjen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Bejeweled spillet versjon, men til jul. I dette spillet må du stille opp tre eller flere identiske elementer, utveksle et element for en annen som er ved siden av hans. Å slå elementet, vil du bruke venstre museknapp for å bla i på skjermen vil bevege musen. Elementene må justere er dekorasjoner, for eksempel: stjerners nord, snømann, jul bjeller, snøfnugg, godteri, juletre og mer. Lage linjer og tjene poeng like elementer. Elementene, som må stille opp, er julen, for eksempel: Polar Star, snømann, jul bjeller, juletre og andre mer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 25403 ganger. Vurdering 763 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 1626 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 25403 ganger
Juledekorasjoner Linjen

Bejeweled er et spill som er å lage linjer med tre eller flere elementer som er like. Du må lage linjer med elementer slik at de forsvinner. Jo flere elementer du linje tilsvarer mer poeng får du. Det er et spill av dyktighet og intelligens klassiker. Dette er julen versjon av Bejeweled, fordi de elementer som skal innretta er ting knyttet til helligdager. Lag dine linjer av gjentatte elementer og tjene poeng for dem. Hvis du elsker julen og logikk spill, vil du ha en flott tid med dette spillet. For å se hvor mye du kan opprette en linje.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Juledekorasjoner Linjen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bejeweled flash spill kalt Juledekorasjoner Linjen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Juledekorasjoner Linjen og det er relatert til Bejeweled. Vårt nye spill Juledekorasjoner Linjen er en av de beste spillene i Bejeweled du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Juledekorasjoner Linjen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Juledekorasjoner Linjen
BAKSIDE

Bejeweled mest spilte spillene

Bejeweled løse SPILLER ►

Bejeweled løse

4
4 av 10 - 3092 stemmer
Spilte
39877
ganger

I dette spillet må du matche tre eller flere juveler av samme type horisontalt eller vertikalt. For å spille, må du bytte en vare for en som er på hans side. Når tilstøtende tre eller flere elementer, får jeg et ekstra poeng og flere sekunder, avhengig av de punktene du har sluttet. Det finnes forskjellige innstillinger og valg. Prøv å gjøre størst mulig antall linjer med de samme elementene. Geometriske figurer som må stille opp for å kjøpe tid og poeng.

Bejeweled i Verdensrommet SPILLER ►

Bejeweled i Verdensrommet

5
5 av 10 - 1404 stemmer
Spilte
33086
ganger

Dette spillet er en romlig versjon av det populære spillet «Bejeweled». Bejeweled er et spill hvor du må danne en horisontal eller vertikal kjede av tre eller flere gems av samme grunnstoff, bytte en perle med andre tilstøtende perle. Først klikker du perle som du vil endre med venstre knapp mus og etter, du klikker andre perle som er tilstøtende. Begge perler vil utveksle hvis et av de danner en horisontal eller vertikal kjede av tre eller flere gems av samme elementene.

Spille Bejeweled SPILLER ►

Spille Bejeweled

2
2 av 10 - 1336 stemmer
Spilte
23413
ganger

I dette spillet må du bli med tre eller flere elementer, horisontalt eller vertikalt. For å oppnå dette, vil du utveksle et element med en annen som er ved siden av din, og innrømmer at tre eller flere av samme slag som er på linje. Når du deltar i tre eller flere identiske elementer, blir de fjernet og nye elementer vil vises.