Spill Gratis

3D biljard

Spillet av biljard

3d biljard

3D biljard Vurdering: 5/10

3d biljard spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Et biljardspill med en annen dynamisk mer tradisjonelle spill. I denne tabellen må du gjøre for å få Carambola bomber i hullene. Men du må gjøre det raskt, fordi de har en nedtelling, og når den når null bomben vil eksplodere. Du må treffe den hvite ballen med køen og satt inn i hullene de røde bombene før de eksploderer. Med musen styrer du kø. Ved hvert nytt nivå, blir en pumpe tilsatt igjen, og spillet vil være litt mer vanskelig. Bevis at du er en god snookerspiller med dette biljard spillet 3D! Hvor mange nivåer kan du slå?

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 39149 ganger. Vurdering 452 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 3920 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 39149 ganger
3D biljard

Dette billiard baller er faktisk bomber som eksploderer når nedtellingen er over. De biljard i tre dimensjoner gir en realistisk følelse som tett passer realiteten i spillet til sporten. Det finnes mange typer biljard, men de fleste som dette spillet er snooker, og alle baller er samme farge, og målet er å sette dem alle inn i hullene på kortest mulig tid. Med dette online spillet kan du øve for å bli en stor spiller.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D biljard for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt 3D biljard. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D biljard og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill 3D biljard er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D biljard at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D biljard
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276702
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129293
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96207
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...