Spill Gratis

american biljard

Spillet av biljard

American biljard

American biljard Vurdering: 5/10

American biljard spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Liker å spille biljard i denne simulatoren spillet hvor du må komme til å sette alle ballene i hullene. For å spille biljard, flytte musen til direkte banen til spilleball og trykke på venstre museknapp for å lage taco. Ved å trykke på museknappen vil du se innlegget, beregner styrken som det nærmer seg og beveger seg bort. Du mister halve livet ditt når du ikke skriver inn en ball av farge eller halv foret gevinst liv, få poeng når du putter en farget ball kjole i gropene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 26123 ganger. Vurdering 745 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1298 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 26123 ganger
american biljard

Biljard simulator, hvor du må legge alle de fargede baller inn i hullene i hjørnene av spilleområdet. På et blått stoff vi alle ballene. Billiard baller er glatt eller med en fargelinjen. Du må holde med slag og caroms hver av ballene i hullene på hjørnene av biljardbord. Beregn kraften i støtet som zoomer til den hvite køballen. Du må prøve å sette alt mulig på kortest mulig tid spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter american biljard for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt american biljard. Og husk at dette er et gratis spill som heter american biljard og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill american biljard er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt american biljard at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

american biljard
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276690
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129279
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96198
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...