Spill Gratis

british snooker

Spillet av biljard

British snooker

British snooker Vurdering: 5/10

British snooker spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spillet av snooker er laget for en enkelt spiller. I engelsk snooker, ballene er røde og gule, og hver spiller må sette ballene hans på en farge. I dette tilfellet er det bare røde baller, og du må sette dem alle i hullene ved å treffe dem med den hvite ballen. For å gjøre dette, må du bruke taco. Når den plasseres ved siden av ballen vil du se noen merker som vil lede deg til å sette opp din skutt når de dukker opp. Hvis du sette flere baller på rad, eller til og med på samme rull, får du store bonuser som vil forbedre sluttresultatet. Bli en mester i britiske biljard med dette spillet!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 40765 ganger. Vurdering 425 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 3992 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 40765 ganger
british snooker

Spillet av britisk snooker spilles ulikt på biljard. I dette spillet er det ingen glatte baller og stripete baller, og alle er nummererte. Alle kulene har samme farge, i dette tilfelle røde og bør få alt i hullene med minst antall slag. Det er den perfekte typen spill for en spiller fordi de kan skrive ned sine score og deretter prøve å forbedre med hvert nytt spill. Du kan også prøve det i denne online slag snooker.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter british snooker for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt british snooker. Og husk at dette er et gratis spill som heter british snooker og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill british snooker er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt british snooker at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

british snooker
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276911
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129477
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96347
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...