Spill Gratis

kongen av biljard

Spillet av biljard

Kongen av biljard

Kongen av biljard Vurdering: 4/10

Kongen av biljard spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Klassiske spillet biljard av 9 baller, må spilleren spille etter reglene i biljard, skal den hvite ballen traff den andre, for å sette dem i hullene uten senke den sorte ballen. For å spille må du peke med musen der du ønsker å plassere den hvite ballen til å begynne med, og deretter slå taco å peke på målet ditt. Når du har det klart, klikk på musen, og kaster tilbake stikkordet å gi styrke til ballen. Sikt med presisjon og skyte den hvite ballen til å treffe de fargede baller og bringe hver til ett av hullene og få satt alle ballene i dem.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 31854 ganger. Vurdering 577 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 2536 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 31854 ganger
kongen av biljard

Spill biljard på 9-baller, der du må kontrollere kø med musen for å sikte køen ballen og traff den andre. Emulator av tradisjonell biljardspill der du må få til å sette alle de fargede baller i lommene eller hull på sidene av playmat. En overflate grønt stoff som ballene kjøre. Du må peke musen til å slå ballen. Målet er at alle mål i hullene og vær ikke med noen spill overflaten. Du må ha gode mål og beregne godt å komme til komme til slutten.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter kongen av biljard for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt kongen av biljard. Og husk at dette er et gratis spill som heter kongen av biljard og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill kongen av biljard er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt kongen av biljard at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

kongen av biljard
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276690
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129279
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96198
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...