Spill Gratis

biljard maniac

Spillet av biljard

Biljard maniac

Biljard maniac Vurdering: 5/10

Biljard maniac spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne måten vil vi vite hvem som er en ekte biljard galning!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 96193 ganger. Vurdering 124 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 6454 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 96193 ganger
biljard maniac

Biljardbordet er rektangulær i formen, og er vanligvis grønn eller blå. De har seks hull rundt kanten, der den skal få baller. For å spille trenger en taco, som er en lang pinne som den hvite ballen blir truffet. Det er andre baller som får gjennom caroms, men hvis køballen settes inn i et av hullene vil straffe spilleren. Profesjonelle pool-spillere er i stand til å gjøre svært kompliserte caroms og komplekse bevegelser. Det er også en form for akrobatisk snooker.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter biljard maniac for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt biljard maniac. Og husk at dette er et gratis spill som heter biljard maniac og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill biljard maniac er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt biljard maniac at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

biljard maniac
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276682
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129265
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

opprinnelige biljard SPILLER ►

Opprinnelige biljard

5
5 av 10 - 6544 stemmer
Spilte
68655
ganger

Flott snooker imitasjon sport i dette flash spillet, der bevegelsen av ballene er svært vellykket, og det rolige tempoet i spillet gjør slik at du kan slappe av mens du ser på skjermen beregne ditt neste trekk. Denne virtuelle versjonen av biljard har mange realistiske funksjonene i dette spillet. Som et resultat vil du ha en svært reell følelse av at du er midt i et spill der du må treffe køballen til å sette de andre baller inne i hullene i kantene. Mål og kontrollere cue skudd for å ...