Spill Gratis

Biljard Master

Spillet av biljard

Biljard master

Biljard Master Vurdering: 5/10

Biljard master spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å slå ballen med ønsket kraft. Hvis du sikter vel kanskje komme til å gjøre noen carom og sette flere baller i samme bilde.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 276682 ganger. Vurdering 27 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 17082 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 276682 ganger
Biljard Master

Selv om snooker tabeller er vanligvis grønne eller blå, er det noen ganger mulig å se rødt som i dette tilfellet. I denne sporten må du ha stor presisjon og nøyaktighet når det treffer den hvite ballen med køen. Det er mange biljard spill, og mange varianter av dette spillet, avhengig av hvor i verden du spiller. I dette tilfellet, er dette spillet svært lik biljard, hvori røde og gule kuler benyttes i stedet for den stripete og faste kuler benyttes i biljard.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Biljard Master for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt Biljard Master. Og husk at dette er et gratis spill som heter Biljard Master og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill Biljard Master er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Biljard Master at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Biljard Master
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129265
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96193
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...

opprinnelige biljard SPILLER ►

Opprinnelige biljard

5
5 av 10 - 6544 stemmer
Spilte
68655
ganger

Flott snooker imitasjon sport i dette flash spillet, der bevegelsen av ballene er svært vellykket, og det rolige tempoet i spillet gjør slik at du kan slappe av mens du ser på skjermen beregne ditt neste trekk. Denne virtuelle versjonen av biljard har mange realistiske funksjonene i dette spillet. Som et resultat vil du ha en svært reell følelse av at du er midt i et spill der du må treffe køballen til å sette de andre baller inne i hullene i kantene. Mål og kontrollere cue skudd for å ...