Spill Gratis

Amerikansk biljardspill

Spillet av biljard

Amerikansk biljardspill

Amerikansk biljardspill Vurdering: 4/10

Amerikansk biljardspill spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette online spillet er en simulator av det populære spillet 8-ball slag biljard. Målet med dette spillet er å sette alle ballene unntatt 8 ball er svart. At ballen skal komme på sisteplass, og må legges inn i motsatt hull til den siste ballen fikk farge. Med datamaskinen musen styrer du streken av køballen, som lar deg skrive inn andre billiard baller. Få den beste poengsummen og praksis for å utfordre vennene dine. Vær forsiktig så du ikke å senke den svarte ballen, fordi hvis du mister spillet direkte. Med dette spillet lærer deg hvordan å spille biljard.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 15391 ganger. Vurdering 1376 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 510 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 15391 ganger
Amerikansk biljardspill

Sporten biljard er ganske gammel og opprinnelig brukt ballene ble laget av elfenben. Dagens syntetiske materialer som brukes i fremstillingen. For slepe ikke glir når slående kø ball, er kritt brukes (vanligvis blå) til å male en kø. Det finnes mange varianter av sporten, avhengig av land der de praktiserer. Den mest populære biljardspill er 8-ball, men det finnes andre måter å spille på, med mange varianter.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Amerikansk biljardspill for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt Amerikansk biljardspill. Og husk at dette er et gratis spill som heter Amerikansk biljardspill og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill Amerikansk biljardspill er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Amerikansk biljardspill at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Amerikansk biljardspill
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276911
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129477
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96347
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...