Spill Gratis

biljard spiller

Spillet av biljard

Biljard spiller

Biljard spiller Vurdering: 5/10

Biljard spiller spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette biljard spillet er for én spiller. Som du kan se, har en veldig retro-stil, som de første dataspill som kom ut i farger, for 8-bit konsollene. Men reglene for et slag biljard har ikke endret seg, og du må sette alle ballene i hullene på kortest mulig tid, og bruke minst antall slag. Fargene i dette spillet er svært lyse og svært mettet fordi tidligere var det en stor fargeoppløsning, og skovlene brukt var svært begrenset. Men med dette spillet vil du føle de første virtuelle snooker spillere.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 24135 ganger. Vurdering 796 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 2158 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 24135 ganger
biljard spiller

De snooker spill er en lett og enkel underholdning, fordi mange elementer som de virkelige biljard må bort. I bordspill vanligvis sett fra en topp utsikt, dvs. ser du hele bordplaten. Dermed bare vurdere den retningen de vil ta ballene. I den virkelige slag snooker, påvirker også høyden hvor køen treffer den hvite ballen, noe som resulterer i hopp kast og hakkede baller. Dette er profesjonelle snooker skudd som gjør de beste spillerne i sporten.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter biljard spiller for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt biljard spiller. Og husk at dette er et gratis spill som heter biljard spiller og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill biljard spiller er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt biljard spiller at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

biljard spiller
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276673
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129264
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96191
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...