Spill Gratis

Eksplosiv Biljard Lag

Spillet av biljard

Eksplosiv biljard lag

Eksplosiv Biljard Lag Vurdering: 4/10

Eksplosiv biljard lag spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, yo må spille biljard med baller som inneholder eksplosive bomber og du må deaktivere dem ved å innføre i hullene. For å spille eksplosive biljard, må du flytte musen til direkte banen av de viktigste ballen og du pulsen på venstre knapp musen for å gi de viktigste ballen med køen. Biljard er et brettspill som praktiseres kjører en variabel del baller med en kø, på et bord som er omgitt av bånd av elastisk materiale og hull i siden avsluttes. Den totale poengsummen vil være det tidspunktet bomben viser til eksplosjon sin når du har uskadeliggjort bomben.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 28080 ganger. Vurdering 646 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 910 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 28080 ganger
Eksplosiv Biljard Lag

bomber, biljard, brettspill,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Eksplosiv Biljard Lag for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt Eksplosiv Biljard Lag. Og husk at dette er et gratis spill som heter Eksplosiv Biljard Lag og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill Eksplosiv Biljard Lag er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Eksplosiv Biljard Lag at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Eksplosiv Biljard Lag
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276682
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129265
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96193
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...