Spill Gratis

Fakturering fyrstikk på nettet

Spillet av biljard

Fakturering fyrstikk på nettet

Fakturering fyrstikk på nettet Vurdering: 3/10

Fakturering fyrstikk på nettet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette brettspillet, må du spille en pool party. I dette brettspillet, må du spille et slag biljard. For å spille biljard, må du treffe køballen med signalet. Målet er å introdusere de resterende ballene i hullene du kan se på bordet. Beveg musen for å rotere køen, klikk på venstre museknapp for å velge banen i skuddet og beveg musen for å gi kraften i skuddet. Du får poeng når du setter ballen i et hull.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 54872 ganger. Vurdering 284 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 3284 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 54872 ganger
Fakturering fyrstikk på nettet

Online biljardspill hvor du må treffe ballene fra bordet med kø for å ta hver ball til et hull. Målet er å få hver ball fast punkt i et av hullene som er i hjørnene av spillbordet eller i midten. Versjon av det klassiske brettspillet, men tilpasset til datamaskinen. Du kan spille gratis basseng i denne gratis simulator for datamaskinen din.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fakturering fyrstikk på nettet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt Fakturering fyrstikk på nettet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fakturering fyrstikk på nettet og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill Fakturering fyrstikk på nettet er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fakturering fyrstikk på nettet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fakturering fyrstikk på nettet
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276911
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129477
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96347
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...