Spill Gratis

opprinnelige biljard

Spillet av biljard

Opprinnelige biljard

Opprinnelige biljard Vurdering: 5/10

Opprinnelige biljard spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Flott snooker imitasjon sport i dette flash spillet, der bevegelsen av ballene er svært vellykket, og det rolige tempoet i spillet gjør slik at du kan slappe av mens du ser på skjermen beregne ditt neste trekk. Denne virtuelle versjonen av biljard har mange realistiske funksjonene i dette spillet. Som et resultat vil du ha en svært reell følelse av at du er midt i et spill der du må treffe køballen til å sette de andre baller inne i hullene i kantene. Mål og kontrollere cue skudd for å få høyest poengsum.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 68665 ganger. Vurdering 196 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 6544 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 68665 ganger
opprinnelige biljard

I antikken, ble ballene du spiller biljard laget av elfenben. Det spilles på en foret med et materiale som gir friksjon til bordflate. Selv om den vanlige fargen på snookerbord er grønn, er sannheten at det kan være hvilken som helst farge, for eksempel blå eller rød. De grunnleggende elementer for å spille et slag snooker er stikkordet, baller og biljardbord, med eller uten hull (lommer). Hvis du ønsker å lære å spille, først utført med denne virtuelle versjonen av sporten presisjon.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter opprinnelige biljard for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt opprinnelige biljard. Og husk at dette er et gratis spill som heter opprinnelige biljard og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill opprinnelige biljard er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt opprinnelige biljard at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

opprinnelige biljard
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276690
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129279
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96198
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...