Spill Gratis

super biljard

Spillet av biljard

Super biljard

Super biljard Vurdering: 6/10

Super biljard spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette bassenget spillet målet er veldig enkel: sette alle ballene i hullene. For å gjøre dette kan du spille på bordene annerledes, som kvadrat, femkant-formet eller krysse. Hvis du sette flere baller i samme hull i samme løp, og du vil få flere poeng som vil akkumuleres til den totale poengsummen. Utfordre vennene dine til å se hvem som kan få høyest score! For å få et godt skudd, må du være forsiktig med kraften av skudd og sikte godt i riktig retning. Med dette online biljardspill vet du en annen måte enn de typiske 8-Ball-spill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 30206 ganger. Vurdering 625 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 1898 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 30206 ganger
super biljard

Den biljard eller snooker er en morsom aktivitet som regnes som en sport. Biljard er praktisert på et bord som er typisk grønn, blå eller rød. Den vanligste måten å spille er å treffe den hvite ballen med en lang pinne, og sette resten av baller for ulike huller plassert på sidene av bordet. Den spilleren som først målet ballene hans vinner. I dette spillet, derimot, er målet å sette alle ballene ved hjelp av færrest antall kast. Spilleren med høyest poengsum vinner.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter super biljard for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt super biljard. Og husk at dette er et gratis spill som heter super biljard og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill super biljard er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt super biljard at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

super biljard
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276690
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129279
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96198
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...