Spill Gratis

sette blå billiard baller

Spillet av biljard

Sette blå billiard baller

Sette blå billiard baller Vurdering: 6/10

Sette blå billiard baller spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hensikten med dette biljardspill er å gå inn bare de blå ballene i hullene som er i hjørnene. For å oppnå dette, må du flytter datamaskinen musen til å styre retningen og banen til spilleball og når du skal trykke på venstre knapp du hoved ballen skyter ut. Ansett som et Biljard sporten spilles på et bord skyve ballene i hullene. Dette brettet er noe annet å tradisjonelle biljardbord, der vanligvis er det seks hull. Sjekk om du har god målsetting at med dette spillet simulerer et slag biljard.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10317 ganger. Vurdering 2164 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 124 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10317 ganger
sette blå billiard baller

Dette spillet versjonen er svært lik snooker, er que den Inglés biljard. Vanligvis I snooker ball spilles med to farger, i det tradisjonelle spillet er rød og gul. Hver spiller må legge bare ballene hans farge. I dette tilfellet, ballene er blå, og er de eneste du får i hullene. Som du kan se, er det også en svart ball du bare nødt til å sette det på sisteplass. Med online-spill kan du øve spille biljard snooker på ordentlig.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter sette blå billiard baller for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt sette blå billiard baller. Og husk at dette er et gratis spill som heter sette blå billiard baller og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill sette blå billiard baller er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt sette blå billiard baller at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

sette blå billiard baller
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276690
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129273
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96197
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...