Spill Gratis

Zuma, med biljardkuler

Spillet av biljard

Zuma, med biljardkuler

Zuma, med biljardkuler Vurdering: 5/10

Zuma, med biljardkuler spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Versjon av Zuma spill med basseng baller. Ballene er farget og vises, må du peke musen til baller av fargene som du har å gjøre gruppen og minst tre baller av samme farge. Elementer vises på siden i en lang rekke, og du må gjøre det gå unna helt eliminere ledd for ledd. Du må gjøre disse gruppene forsvinne og forlate området. Målet er å eliminere hele raden med farger. Du har en begrenset tid for hvert element.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 23793 ganger. Vurdering 776 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1328 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 23793 ganger
Zuma, med biljardkuler

Dette spillet er en versjon av Zuma, må du bruke musen til å sikte og skyte basseng baller mot andre bevegelige ball for å danne grupper på tre eller flere kuler av samme farge. Du må fjerne alt som vises på skjermen. Du må jobbe for å fjerne alt før tiden renner ut. Linjen beveger seg mens du prøver alle elementer forsvinner. Suksessen til det populære spillet Zuma brukt biljardspill.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Zuma, med biljardkuler for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Biljard flash spill kalt Zuma, med biljardkuler. Og husk at dette er et gratis spill som heter Zuma, med biljardkuler og det er relatert til Biljard. Vårt nye spill Zuma, med biljardkuler er en av de beste spillene i Biljard du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Zuma, med biljardkuler at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Zuma, med biljardkuler
BAKSIDE

Biljard mest spilte spillene

Biljard Master SPILLER ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 stemmer
Spilte
276911
ganger

Hvis du ønsker å spille en runde biljard, i dette online spillet du kan spille den populære 8-ball spillet. Den måten å spille av denne videospillet er ganske tro mot virkeligheten. Målet er å sette i hull alle baller av samme type, og endelig senke 8 ball i hullet på motsatt side den siste ballen som fikk. For å spille biljard, velg den hvite ballen med venstre museknapp og plassere den på rett sted for skuddet. Flytt musen til å sikte, hold nede venstre museknapp og slipp for å sl ...

sette røde biljardkuler SPILLER ►

Sette røde biljardkuler

6
6 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
129477
ganger

I dette biljardbord simulator må du legge alle de røde ballene i hullene i hjørnene. Dette online spillet er designet for en enkelt spiller, så er utformet et mindre bord med bare fire hull. Dette er en forenklet versjon av snooker, den engelske versjonen av spillet biljard. Matten som spillet spilles er grønn, en tradisjonell farge i verden av biljard. Også de røde ballene er svært vanlig i slag snooker. Hvis du ønsker å lære å spille, kan du øve med dette online spillet.

biljard maniac SPILLER ►

Biljard maniac

5
5 av 10 - 6454 stemmer
Spilte
96347
ganger

Du vil også gå gale for et godt spill biljard? Så vent ikke mer. Velg din favoritt snookerbord, plassere ballene i den første trekanten og starte et nytt spill. Dette spillet fungerer med reglene i biljard, et velkjent spill kalt 8-Ball. Plukker opp signalet, sikter med den hvite ballen og sette ballene inn i sidehull for å være matchvinner. Du kan spille alle de gangene du føler for å holde bedre din teknikk og deretter utfordre dine venner for å se hvem som er best. Bare på denne må ...