Spill Gratis

Drep Alle Zombiene

Spillet av blodig

Drep alle zombiene

Drep Alle Zombiene Vurdering: 6/10

Drep alle zombiene spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, er målet ditt å hjelpe Bruce komme ut i live fra en labyrint full av zombier og vandøde. Bruce er en pensjonert soldat, som igjen i en søvn kammer på en hemmelig øy laboratorium. Når han våkner, oppdager at det er zombier venter! Bruk tastene W, A, S og D for å flytte til Bruce, og venstre museknapp for å skyte. Mellomromstasten åpner inventar og P pauser spillet. Drep alle zombiene og samle alle pengene og våpnene de har forresten.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8491 ganger. Vurdering 2874 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 60 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8491 ganger
Drep Alle Zombiene

Zombie-drap spillet der du er en helt med en pistol er å drepe alle de vandøde du kan. Det er en labyrint korridorer i dette laboratoriet, og han må dra, må du eliminere alle fiender overgår deg. Når du får flere belønninger duller, å ødelegge eller drepe zombier bokser finne nye våpen, penger eller mer energi for å holde deg i spillet. Vær forsiktig så du ikke å røre deg eller du trekker energi og hvis du spiller flere ganger vil drepe deg. Noen av fiendene er treg, andre beveger seg veldig fort. Ødelegg alt du finner til å ha ekstra premier.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Drep Alle Zombiene for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Blodig flash spill kalt Drep Alle Zombiene. Og husk at dette er et gratis spill som heter Drep Alle Zombiene og det er relatert til Blodig. Vårt nye spill Drep Alle Zombiene er en av de beste spillene i Blodig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Drep Alle Zombiene at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Drep Alle Zombiene
BAKSIDE

Blodig mest spilte spillene

mordene kjendiser SPILLER ►

Mordene kjendiser

6
6 av 10 - 8530 stemmer
Spilte
60975
ganger

I dette spillet har alle Kjendiser forvandlet til zombier, og du er den eneste som kan drepe dem vekk! det du bruker bokstavene W, A, S og D for å fortrenge, venstre knapp musen til å skyte, og space for å endre våpen.

Drepe Sauer SPILLER ►

Drepe sauer

5
5 av 10 - 882 stemmer
Spilte
23725
ganger

I dette stanger spillet, må du drepe sauer fordi mange av dem har blitt klonet. Du puls på venstre knapp musen for å skyte sauer og du flytter musen for å finne sauer.

Drepe Zombier SPILLER ►

Drepe zombier

5
5 av 10 - 1276 stemmer
Spilte
21385
ganger

I dette gørr spillet, kan du se zombiene som later til å drepe deg. Du må drepe før zombier drepe deg. Du puls på venstre knapp musen for å skyte zombier og du beveger musen til å gå å endre målet.