Spill Gratis

Fugleskremsel Morder

Spillet av blodig

Fugleskremsel morder

Fugleskremsel Morder Vurdering: 7/10

Fugleskremsel morder spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill vil du spille som en veldig sint fugleskremsel. Målet ditt er å søke hevn mot alle de bøndene og ødelegge dem alle ... men unngå dem ødelegge deg! Bøndene bære hagler, men skyter veldig trege prosjektiler at du kan unngå ved å hoppe eller unnvike dem. Å gå, bruk venstre og høyre piltaster. Opp-og ned-tastene lar deg sikte med pistol oppover eller nedover, henholdsvis. Trykk på en tast for å skyte, og huske hvor du peker våpenet ditt. Du kan også skyte mens du hopper. For å hoppe, trykk på S-tasten. Å gå ned, trykker du på S-tasten og pil ned. Samle noen power-ups som du ser, fordi du ikke vil komme veldig langt uten dem. Bruk dukke og hoppe for å smette unna angrep, og samtidig skyte på fiender så mye som mulig.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7621 ganger. Vurdering 3348 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 44 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7621 ganger
Fugleskremsel Morder

Det var en gang, i en liten landsby, var det en ensom fugleskremsel kalt lille Jack. Han tilbrakte sine dager og netter alene på standen sin, med fugler som hans eneste følgesvenner. Men en dag, tok bonden et fugleskremsel jente der og stakk henne ned i bakken ved siden av ham. Og fra det øyeblikket han så henne, visste lite Jack han ville alltid elske henne ... Men skjebnen kan være harde. I den deiligste kvelden, når barna pakke opp sine gaver, mirakler skje. Julestemning, forbauset av skjønnheten i den fugleskremsel jente, gjort henne til et ekte menneske jente, den vakreste. Bøndene besluttet å hilse henne med en feiring på grunn av den lykkelige begivenheten for alle. Everyone ... unntatt for lite Jack, som elsket henne for det hun var, og ønsker henne tilbake ... For enhver pris!

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fugleskremsel Morder for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Blodig flash spill kalt Fugleskremsel Morder. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fugleskremsel Morder og det er relatert til Blodig. Vårt nye spill Fugleskremsel Morder er en av de beste spillene i Blodig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fugleskremsel Morder at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fugleskremsel Morder
BAKSIDE

Blodig mest spilte spillene

mordene kjendiser SPILLER ►

Mordene kjendiser

6
6 av 10 - 8530 stemmer
Spilte
60975
ganger

I dette spillet har alle Kjendiser forvandlet til zombier, og du er den eneste som kan drepe dem vekk! det du bruker bokstavene W, A, S og D for å fortrenge, venstre knapp musen til å skyte, og space for å endre våpen.

Drepe Sauer SPILLER ►

Drepe sauer

5
5 av 10 - 882 stemmer
Spilte
23726
ganger

I dette stanger spillet, må du drepe sauer fordi mange av dem har blitt klonet. Du puls på venstre knapp musen for å skyte sauer og du flytter musen for å finne sauer.

Drepe Zombier SPILLER ►

Drepe zombier

5
5 av 10 - 1276 stemmer
Spilte
21385
ganger

I dette gørr spillet, kan du se zombiene som later til å drepe deg. Du må drepe før zombier drepe deg. Du puls på venstre knapp musen for å skyte zombier og du beveger musen til å gå å endre målet.