Spill Gratis

Kjøring mellom zombier

Spillet av blodig

Kjøring mellom zombier

Kjøring mellom zombier Vurdering: 5/10

Kjøring mellom zombier spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er en av de siste overlevende av zombie apokalypsen og du må rømme på en vei full av vandøde og forlatte biler. Zombiene vil prøve å komme til deg mens du kjører. Kjøre bil på en vei full av restene av den kommende verdens ende, men blant dem du kan plukke opp energi, våpen, penger og ammunisjon. Kjør på full hastighet unnvike politibiler og andre kjøretøy forlatt på veien.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6671 ganger. Vurdering 3604 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 0 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6671 ganger
Kjøring mellom zombier

En smal vei er veien ut, må du kjøre bil gjennom dette uttaket for rømning. Det er den beste måten å samle det du trenger i din ferie, som nye våpen, ammunisjon for våpen, mat, drivstoff for bil og varer som dette. Den vandøde prøver å gå til bilen din hele tiden, og du må drepe de som nærmer seg eller unngå dem. Pilot nøye for å unngå sammenstøt med likene, hvis du treffer du mister spillet flere ganger. Målet med spillet er å unnslippe de udøde som plage deg.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kjøring mellom zombier for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Blodig flash spill kalt Kjøring mellom zombier. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kjøring mellom zombier og det er relatert til Blodig. Vårt nye spill Kjøring mellom zombier er en av de beste spillene i Blodig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kjøring mellom zombier at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kjøring mellom zombier
BAKSIDE

Blodig mest spilte spillene

mordene kjendiser SPILLER ►

Mordene kjendiser

6
6 av 10 - 8530 stemmer
Spilte
60975
ganger

I dette spillet har alle Kjendiser forvandlet til zombier, og du er den eneste som kan drepe dem vekk! det du bruker bokstavene W, A, S og D for å fortrenge, venstre knapp musen til å skyte, og space for å endre våpen.

Drepe Sauer SPILLER ►

Drepe sauer

5
5 av 10 - 882 stemmer
Spilte
23725
ganger

I dette stanger spillet, må du drepe sauer fordi mange av dem har blitt klonet. Du puls på venstre knapp musen for å skyte sauer og du flytter musen for å finne sauer.

Drepe Zombier SPILLER ►

Drepe zombier

5
5 av 10 - 1276 stemmer
Spilte
21385
ganger

I dette gørr spillet, kan du se zombiene som later til å drepe deg. Du må drepe før zombier drepe deg. Du puls på venstre knapp musen for å skyte zombier og du beveger musen til å gå å endre målet.