Spill Gratis

lastebiler vs zombier

Spillet av blodig

Lastebiler vs zombier

Lastebiler vs zombier Vurdering: 10/10

Lastebiler vs zombier spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette brutale spillet tar sikte på å holde av zombier er nær å kjøre lastebiler. Heldigvis, i hver av de pickups er en person utrustet med kraftig artilleri. Du må endre fra en lastebil til en annen til å skyte alle monstrene våpen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5957 ganger. Vurdering 3671 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 10.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Vurdering basert på 2 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5957 ganger
lastebiler vs zombier

For å bytte mellom de tre lastebiler må du trykke på tastene 1, 2 og 3. armbrøst dreper med ett skudd, men det går sakte. Maskingevær er rask, men svak. Trykkvann kan eliminere flere zombier samtidig. Prøv å skyte bokser med bensin å gjøre store eksplosjoner.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter lastebiler vs zombier for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Blodig flash spill kalt lastebiler vs zombier. Og husk at dette er et gratis spill som heter lastebiler vs zombier og det er relatert til Blodig. Vårt nye spill lastebiler vs zombier er en av de beste spillene i Blodig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt lastebiler vs zombier at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

lastebiler vs zombier
BAKSIDE

Blodig mest spilte spillene

mordene kjendiser SPILLER ►

Mordene kjendiser

6
6 av 10 - 8530 stemmer
Spilte
60866
ganger

I dette spillet har alle Kjendiser forvandlet til zombier, og du er den eneste som kan drepe dem vekk! det du bruker bokstavene W, A, S og D for å fortrenge, venstre knapp musen til å skyte, og space for å endre våpen.

Drepe Sauer SPILLER ►

Drepe sauer

5
5 av 10 - 882 stemmer
Spilte
23594
ganger

I dette stanger spillet, må du drepe sauer fordi mange av dem har blitt klonet. Du puls på venstre knapp musen for å skyte sauer og du flytter musen for å finne sauer.

Drepe Zombier SPILLER ►

Drepe zombier

5
5 av 10 - 1276 stemmer
Spilte
21271
ganger

I dette gørr spillet, kan du se zombiene som later til å drepe deg. Du må drepe før zombier drepe deg. Du puls på venstre knapp musen for å skyte zombier og du beveger musen til å gå å endre målet.