Spill Gratis

Målet for Eplet

Spillet av blodig

Målet for eplet

Målet for Eplet Vurdering: 7/10

Målet for eplet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

skyte eplet av vennene dine hodet med en pil og bue. Ikke gå glipp av, eller du kan ende opp med å slå din kamerat. Hvert nivå stillinger deg lenger unna og dermed øke vanskelighetsgraden. Rett pil og bue med musen. Hold nede museknappen for å trekke buen tilbake. Jo lenger du holder museknappen nede, jo mer makt skuddet vil ha.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7764 ganger. Vurdering 2894 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 54 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7764 ganger
Målet for Eplet

Bueskyting er virkelig en sport der en bue brukes til å skyte piler. Bueskyting er kunsten, praksis, eller dyktighet av propelling piler med bruk av en bue, fra latin Arcus.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Målet for Eplet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Blodig flash spill kalt Målet for Eplet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Målet for Eplet og det er relatert til Blodig. Vårt nye spill Målet for Eplet er en av de beste spillene i Blodig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Målet for Eplet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Målet for Eplet
BAKSIDE

Blodig mest spilte spillene

mordene kjendiser SPILLER ►

Mordene kjendiser

6
6 av 10 - 8530 stemmer
Spilte
60962
ganger

I dette spillet har alle Kjendiser forvandlet til zombier, og du er den eneste som kan drepe dem vekk! det du bruker bokstavene W, A, S og D for å fortrenge, venstre knapp musen til å skyte, og space for å endre våpen.

Drepe Sauer SPILLER ►

Drepe sauer

5
5 av 10 - 882 stemmer
Spilte
23710
ganger

I dette stanger spillet, må du drepe sauer fordi mange av dem har blitt klonet. Du puls på venstre knapp musen for å skyte sauer og du flytter musen for å finne sauer.

Drepe Zombier SPILLER ►

Drepe zombier

5
5 av 10 - 1276 stemmer
Spilte
21376
ganger

I dette gørr spillet, kan du se zombiene som later til å drepe deg. Du må drepe før zombier drepe deg. Du puls på venstre knapp musen for å skyte zombier og du beveger musen til å gå å endre målet.