Spill Gratis

Massakren Lørdag Kveld

Spillet av blodig

Massakren lørdag kveld

Massakren Lørdag Kveld Vurdering: 10/10

Massakren lørdag kveld spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis online spillet er å drepe så mye fiender som du kan mens du samle oppstart. Kjempe seg gjennom horder av fiender i hvert rom, fullføre ulike utfordringer, og selvfølgelig gjøre en stor blodig rot! Oppgradere våpen og velge den beste veien som passer deg er nødvendig for å skape en høyere body count, mer blod, og gå videre til nye rom! Skyte fiender og fylle blodet meter vil gi deg våpen poeng å bruke på nye våpen, helse oppgraderinger eller poengsum bonuser. Våpenoppgraderinger bare gå én vei, imidlertid. Når du har oppgradert til et nytt våpen du kan bare gå videre derfra.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7169 ganger. Vurdering 3493 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 10.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7169 ganger
Massakren Lørdag Kveld

Her er noen tips som vil hjelpe deg å gå gjennom spillet bedre. Bruk de helsemessige oppgraderinger taktisk som de tilbyr en full helbrede, noe som betyr at oppgradering når helsen din er høy er ikke en veldig god idé. Hvis en sti av utfordringene er for vanskelig, kan du prøve en annen vei. Det er mange ruter å ta. Planlegg ruter til oppstart. Noen ganger er det ikke verdt det å dykke gjennom en horde av fiender for at 100 poengene bonus. Vurdere kostnadene for oppgraderinger og hva den mest økonomiske rute er. Kan ikke se karakteren din godt nok? Du kan endre fargen på antrekket sitt til enhver tid på enten tittelen skjermen, eller hvis du pause spillet og gå til valg skjermen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Massakren Lørdag Kveld for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Blodig flash spill kalt Massakren Lørdag Kveld. Og husk at dette er et gratis spill som heter Massakren Lørdag Kveld og det er relatert til Blodig. Vårt nye spill Massakren Lørdag Kveld er en av de beste spillene i Blodig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Massakren Lørdag Kveld at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Massakren Lørdag Kveld
BAKSIDE

Blodig mest spilte spillene

mordene kjendiser SPILLER ►

Mordene kjendiser

6
6 av 10 - 8530 stemmer
Spilte
60866
ganger

I dette spillet har alle Kjendiser forvandlet til zombier, og du er den eneste som kan drepe dem vekk! det du bruker bokstavene W, A, S og D for å fortrenge, venstre knapp musen til å skyte, og space for å endre våpen.

Drepe Sauer SPILLER ►

Drepe sauer

5
5 av 10 - 882 stemmer
Spilte
23594
ganger

I dette stanger spillet, må du drepe sauer fordi mange av dem har blitt klonet. Du puls på venstre knapp musen for å skyte sauer og du flytter musen for å finne sauer.

Drepe Zombier SPILLER ►

Drepe zombier

5
5 av 10 - 1276 stemmer
Spilte
21271
ganger

I dette gørr spillet, kan du se zombiene som later til å drepe deg. Du må drepe før zombier drepe deg. Du puls på venstre knapp musen for å skyte zombier og du beveger musen til å gå å endre målet.