Spill Gratis

Monster Skytespill 3D

Spillet av blodig

Monster skytespill 3d

Monster Skytespill 3D Vurdering: 9/10

Monster skytespill 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje spillet er et første persons handling spill hvor målet er å finne den svarte rombo etter å ha kjempet de onde magikere undersåtter. Våpenet er din ildkule magi spell, som krever mana til å kaste, og du vil være i stand til å plukke opp fra gulvet. Den tilgjengelige mana og helse kan ses på venstre hjørne av skjermen. Å fullføre et nivå du må finne sin exit, som vanligvis er himmelsk bevoktet og låst, så finne nøklene først.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7478 ganger. Vurdering 3292 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 9.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Vurdering basert på 12 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7478 ganger
Monster Skytespill 3D

Å kommunisere med verden du bruke venstre museknapp, bredde avhengig markøren gjør en annen handling.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Monster Skytespill 3D for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Blodig flash spill kalt Monster Skytespill 3D. Og husk at dette er et gratis spill som heter Monster Skytespill 3D og det er relatert til Blodig. Vårt nye spill Monster Skytespill 3D er en av de beste spillene i Blodig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Monster Skytespill 3D at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Monster Skytespill 3D
BAKSIDE

Blodig mest spilte spillene

mordene kjendiser SPILLER ►

Mordene kjendiser

6
6 av 10 - 8530 stemmer
Spilte
60866
ganger

I dette spillet har alle Kjendiser forvandlet til zombier, og du er den eneste som kan drepe dem vekk! det du bruker bokstavene W, A, S og D for å fortrenge, venstre knapp musen til å skyte, og space for å endre våpen.

Drepe Sauer SPILLER ►

Drepe sauer

5
5 av 10 - 882 stemmer
Spilte
23594
ganger

I dette stanger spillet, må du drepe sauer fordi mange av dem har blitt klonet. Du puls på venstre knapp musen for å skyte sauer og du flytter musen for å finne sauer.

Drepe Zombier SPILLER ►

Drepe zombier

5
5 av 10 - 1276 stemmer
Spilte
21271
ganger

I dette gørr spillet, kan du se zombiene som later til å drepe deg. Du må drepe før zombier drepe deg. Du puls på venstre knapp musen for å skyte zombier og du beveger musen til å gå å endre målet.