Spill Gratis

Unnslippe Skyting

Spillet av blodig

Unnslippe skyting

Unnslippe Skyting Vurdering: 5/10

Unnslippe skyting spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spill, er målet ditt å flykte fra en substans hvor eksperimenter blir gjort for mennesker. Skyting din vei gjennom, vil du også måtte spare så mye fanger som du kan. Bruk venstre og høyre piltast på tastaturet for å flytte, pil opp for å dukke, og ctrl-tasten for å skyte. Lykke til!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8342 ganger. Vurdering 2743 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 118 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8342 ganger
Unnslippe Skyting

unnslippe, skytespill,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Unnslippe Skyting for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Blodig flash spill kalt Unnslippe Skyting. Og husk at dette er et gratis spill som heter Unnslippe Skyting og det er relatert til Blodig. Vårt nye spill Unnslippe Skyting er en av de beste spillene i Blodig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Unnslippe Skyting at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Unnslippe Skyting
BAKSIDE

Blodig mest spilte spillene

mordene kjendiser SPILLER ►

Mordene kjendiser

6
6 av 10 - 8530 stemmer
Spilte
60962
ganger

I dette spillet har alle Kjendiser forvandlet til zombier, og du er den eneste som kan drepe dem vekk! det du bruker bokstavene W, A, S og D for å fortrenge, venstre knapp musen til å skyte, og space for å endre våpen.

Drepe Sauer SPILLER ►

Drepe sauer

5
5 av 10 - 882 stemmer
Spilte
23710
ganger

I dette stanger spillet, må du drepe sauer fordi mange av dem har blitt klonet. Du puls på venstre knapp musen for å skyte sauer og du flytter musen for å finne sauer.

Drepe Zombier SPILLER ►

Drepe zombier

5
5 av 10 - 1276 stemmer
Spilte
21376
ganger

I dette gørr spillet, kan du se zombiene som later til å drepe deg. Du må drepe før zombier drepe deg. Du puls på venstre knapp musen for å skyte zombier og du beveger musen til å gå å endre målet.