Spill Gratis

Zombie Massakren

Spillet av blodig

Zombie massakren

Zombie Massakren Vurdering: 4/10

Zombie massakren spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, spiller du som en overlevende av en zombie apokalypse. Når du begynner spillet, vil du bli tilbudt en av flere oppgaver: Drep zombier, finne forsyninger, eller finne overlevende. Hvis du bestemmer deg for å drepe zombier, vil du bli gitt et minimum antall zombier å drepe før oppdraget er fullført, og du får en Exp belønning. Hvis du søker etter forsyninger, må du finne og trykke på en forsyning kasse tilbake til basen din. Du vil bli belønnet med flere helsemessige pakker og Exp. Hvis du søker etter overlevende, må du finne og føre noen tilbake til basen din for en Exp belønning. Du kan velge å avbryte et oppdrag når som helst, og når du er ferdig med et oppdrag du kan enten fortsette på samme dag eller hvile frem til neste. Bruk WASD-tastene eller pilene for å flytte, musen til å sikte og skyte, til R-tasten på nytt og E for å bla gjennom våpen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7439 ganger. Vurdering 3484 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 2 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7439 ganger
Zombie Massakren

Det ser ut som du tok en ganske god kul på hodet. Vel, du bedre våkne opp og lukte på apokalypsen. Byen har blitt overkjørt av en slags typiske zombie ting. Bra at noen rare og skitne utseende fyr med bare ett øye reddet deg og sette deg i sikkerhet, inne i en improvisert festningsverk bygget han med et par tårn utenfor. Og med bare ett øye! Uansett, vil du være trygg så lenge du bor der. Tårn vil sørge for det. Du trenger forsyninger og våpen, så gå til skitten enøyde mannen slik at han kan sette deg opp. Men, du må tjene alle av det, og drepe zombier, å finne forsyninger, og redde overlevende vil sikkert vise hva du er laget av. Hvis du blir skadet eller utslitt, gå tilbake til den fort til resten.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Zombie Massakren for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Blodig flash spill kalt Zombie Massakren. Og husk at dette er et gratis spill som heter Zombie Massakren og det er relatert til Blodig. Vårt nye spill Zombie Massakren er en av de beste spillene i Blodig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Zombie Massakren at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Zombie Massakren
BAKSIDE

Blodig mest spilte spillene

mordene kjendiser SPILLER ►

Mordene kjendiser

6
6 av 10 - 8530 stemmer
Spilte
60975
ganger

I dette spillet har alle Kjendiser forvandlet til zombier, og du er den eneste som kan drepe dem vekk! det du bruker bokstavene W, A, S og D for å fortrenge, venstre knapp musen til å skyte, og space for å endre våpen.

Drepe Sauer SPILLER ►

Drepe sauer

5
5 av 10 - 882 stemmer
Spilte
23725
ganger

I dette stanger spillet, må du drepe sauer fordi mange av dem har blitt klonet. Du puls på venstre knapp musen for å skyte sauer og du flytter musen for å finne sauer.

Drepe Zombier SPILLER ►

Drepe zombier

5
5 av 10 - 1276 stemmer
Spilte
21385
ganger

I dette gørr spillet, kan du se zombiene som later til å drepe deg. Du må drepe før zombier drepe deg. Du puls på venstre knapp musen for å skyte zombier og du beveger musen til å gå å endre målet.