Spill Gratis

Zombie Slakting

Spillet av blodig

Zombie slakting

Zombie Slakting Vurdering: 8/10

Zombie slakting spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Målet med denne gratis online spillet er enkel: Drep alle skurkene, Zombies gjennom til djevelen for å låse opp nye slagmarker, figurer og våpen. De fleste har gjerne spesifikke krav for å nå bølge seks av slagmarken X. drepe så mange fiender så raskt som mulig med ett skudd for å øke multiplikator. Som Multiplier øker du får flere Boins og som vil la deg oppgradere dine våpen. Men vær rask fordi Boins vil forsvinne etter en stund. For å få høyest mulig poengsum få multiplier opp til 999, betyr dette at for hver zombie drepte du vil tjene 100x999 og ikke bare 100 poeng.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7272 ganger. Vurdering 3488 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 18 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7272 ganger
Zombie Slakting

Kontrollene i dette spillet er enkel. Du må kontrollere boksen hodet mareritt med piltastene og pek og skyt med musa. Bruk den til å se deg rundt. Beveger deg med piltastene på tastaturet eller med WASD-tastene. Til brann dine våpen, bruk venstre museknapp, og bruke sin rullehjul for å bla gjennom alle dine våpen. Du kan også bruke tallene til å velge våpen direkte. Alle tastene er re-definerbare i frontend med config-knappen i øvre høyre hjørne. Disse Zombies var en gang innbyggerne i byen Boxville men har nå blitt forbannet med den dødelige zombie virus. Zombies er liket av en død person gitt skinn av livet, men mute og viljeløst, ved overnaturlig kraft, vanligvis for noen onde formål. Gi de husker deg en multiplikator poeng per kill. Bruk dem til å pumpe Multiplier opp til 999.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Zombie Slakting for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Blodig flash spill kalt Zombie Slakting. Og husk at dette er et gratis spill som heter Zombie Slakting og det er relatert til Blodig. Vårt nye spill Zombie Slakting er en av de beste spillene i Blodig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Zombie Slakting at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Zombie Slakting
BAKSIDE

Blodig mest spilte spillene

mordene kjendiser SPILLER ►

Mordene kjendiser

6
6 av 10 - 8530 stemmer
Spilte
61127
ganger

I dette spillet har alle Kjendiser forvandlet til zombier, og du er den eneste som kan drepe dem vekk! det du bruker bokstavene W, A, S og D for å fortrenge, venstre knapp musen til å skyte, og space for å endre våpen.

Drepe Sauer SPILLER ►

Drepe sauer

5
5 av 10 - 882 stemmer
Spilte
23906
ganger

I dette stanger spillet, må du drepe sauer fordi mange av dem har blitt klonet. Du puls på venstre knapp musen for å skyte sauer og du flytter musen for å finne sauer.

Drepe Zombier SPILLER ►

Drepe zombier

5
5 av 10 - 1276 stemmer
Spilte
21557
ganger

I dette gørr spillet, kan du se zombiene som later til å drepe deg. Du må drepe før zombier drepe deg. Du puls på venstre knapp musen for å skyte zombier og du beveger musen til å gå å endre målet.