Spill Gratis

Zombie angrep

Spillet av blodig

Zombie angrep

Zombie angrep Vurdering: 1/10

Zombie angrep spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Zombier angriper prinsessen tårnet, og du må stoppe de ulike bølger av monstre som vises. Du styrer en bevæpnet mann iført en lue som beveger seg gjennom området og skyte monstre. Slik flytter du bruker WASD-tastene og sikte og skyte ved hjelp av mus. Bevis at du er i stand til å holde prinsessen trygt.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6261 ganger. Vurdering 3626 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 1.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6261 ganger
Zombie angrep

Dette spillet blander ulike sjangere. Det har spill, skytespill, tårnet defense og zombier videospill. Du kan også sjekke at har noen kjennetegn ved fantasy-spill. Det er et action spill fordi du kan flytte rundt på skjermen som du skyte fiender som dukker opp.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Zombie angrep for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Blodig flash spill kalt Zombie angrep. Og husk at dette er et gratis spill som heter Zombie angrep og det er relatert til Blodig. Vårt nye spill Zombie angrep er en av de beste spillene i Blodig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Zombie angrep at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Zombie angrep
BAKSIDE

Blodig mest spilte spillene

mordene kjendiser SPILLER ►

Mordene kjendiser

6
6 av 10 - 8530 stemmer
Spilte
60866
ganger

I dette spillet har alle Kjendiser forvandlet til zombier, og du er den eneste som kan drepe dem vekk! det du bruker bokstavene W, A, S og D for å fortrenge, venstre knapp musen til å skyte, og space for å endre våpen.

Drepe Sauer SPILLER ►

Drepe sauer

5
5 av 10 - 882 stemmer
Spilte
23594
ganger

I dette stanger spillet, må du drepe sauer fordi mange av dem har blitt klonet. Du puls på venstre knapp musen for å skyte sauer og du flytter musen for å finne sauer.

Drepe Zombier SPILLER ►

Drepe zombier

5
5 av 10 - 1276 stemmer
Spilte
21271
ganger

I dette gørr spillet, kan du se zombiene som later til å drepe deg. Du må drepe før zombier drepe deg. Du puls på venstre knapp musen for å skyte zombier og du beveger musen til å gå å endre målet.