Spill Gratis

Zombier

Spillet av blodig

Zombier

Zombier Vurdering: 5/10

Zombier spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Den zombie invasjon har kommet. Den vandøde har steget og angripe levende. De er raske, og de har ett mål: å drepe. Du må overleve. Mennesker som lever har bygget en festning med lastebiler for å ta ly. Men en gruppe zombier angitt inni. Du må fullføre dem før de forfølger og dreper alle de menn som fortsatt er i live. Den vandøde trenger flere skudd for å dø. Du har fem våpen til disposisjon. Du kan ikke kaste bort ammunisjon. Flytt tegnet med piltastene på tastaturet og bruke musen til å sikte og skyte.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6216 ganger. Vurdering 3603 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 6 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6216 ganger
Zombier

Mennesker har søkt tilflukt fra en zombie angrep på en festning. Prøver å unnslippe angrepet, har de bygget et hi med lastebiler og hus til ly. I alt virker trygg før en gruppe av vandøde styrker omfattes og begynner å jage de resterende. Målet er å beskytte de menn og kvinner som fortsatt er i live. Har nok våpen, men bør ikke miste baller. Du må besøke byen og samle all ammunisjonen mulig å fullføre alle fiender. Sikt med musen og klikk for å skyte. Fiendene ta flere skudd på rad for å dø. Du har begrenset tid på hvert skjermbilde for å møte utfordringen tid.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Zombier for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Blodig flash spill kalt Zombier. Og husk at dette er et gratis spill som heter Zombier og det er relatert til Blodig. Vårt nye spill Zombier er en av de beste spillene i Blodig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Zombier at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Zombier
BAKSIDE

Blodig mest spilte spillene

mordene kjendiser SPILLER ►

Mordene kjendiser

6
6 av 10 - 8530 stemmer
Spilte
60975
ganger

I dette spillet har alle Kjendiser forvandlet til zombier, og du er den eneste som kan drepe dem vekk! det du bruker bokstavene W, A, S og D for å fortrenge, venstre knapp musen til å skyte, og space for å endre våpen.

Drepe Sauer SPILLER ►

Drepe sauer

5
5 av 10 - 882 stemmer
Spilte
23725
ganger

I dette stanger spillet, må du drepe sauer fordi mange av dem har blitt klonet. Du puls på venstre knapp musen for å skyte sauer og du flytter musen for å finne sauer.

Drepe Zombier SPILLER ►

Drepe zombier

5
5 av 10 - 1276 stemmer
Spilte
21385
ganger

I dette gørr spillet, kan du se zombiene som later til å drepe deg. Du må drepe før zombier drepe deg. Du puls på venstre knapp musen for å skyte zombier og du beveger musen til å gå å endre målet.