Spill Gratis

Bowling Lag

Spillet av bowling

Bowling lag

Bowling Lag Vurdering: 5/10

Bowling lag spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, du kommer til å spille bowling. Spilleregler: 1. Du må bestemme stedet hvor du skal kaste ballen, med musen bevegelse og du klikker på musen når du vet hvor du skal kaste. 2. Du må beregne styrken på ballen. For å beregne styrken på ballen, må den rosa pilen matche den blå pilen, så du må klikke med musen når du ser at begge pilene er neste. Bowling er en sport der spillerne prøver å score poeng ved å kaste en bowl baller langs en flat overflate, vanligvis en tre-eller syntetisk underlag, til et dokument kalt pinner.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12630 ganger. Vurdering 1780 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 584 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12630 ganger
Bowling Lag

bowling, sport, baller,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bowling Lag for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bowling flash spill kalt Bowling Lag. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bowling Lag og det er relatert til Bowling. Vårt nye spill Bowling Lag er en av de beste spillene i Bowling du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bowling Lag at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bowling Lag
BAKSIDE

Bowling mest spilte spillene

Bowling 3D SPILLER ►

Bowling 3d

4
4 av 10 - 9132 stemmer
Spilte
115352
ganger

For alle fans av bowling. I dette spillet kan du endre synspunkt av bowling uten at det påvirker bevegelse av ballen. Å kaste ball, må du bruke mellomromstasten. Etter festing plasseringen av ballen, igjen for å gi deg den styrken du ønsker, og den tredje for å angi vinkelen Utreisedato av ballen. Lykke til på sikt.

Bowling Turnering SPILLER ►

Bowling turnering

5
5 av 10 - 3204 stemmer
Spilte
45279
ganger

I dette spillet, du kommer til å spille bowling med farger baller. De røde ballene er 50 poeng, de blå ballene er 100 poeng, den grønne ballene er 150 poeng, den gule ballene er 200 poeng, og de grå ballene er 250 poeng. Spilleregler: 1. Du må direkte det punktet hvor du skal kaste ballen, med musen bevegelse. 2. Du må beregne banen til ballen, klikke med musen. 3. Du må beregne styrken på ballen, klikke med musen.

Bowling Storker SPILLER ►

Bowling storker

5
5 av 10 - 2762 stemmer
Spilte
43193
ganger

I dette spillet er du en katt og du må kaste en bowling baller for å skyte storker. Du puls venstre knapp musen når du ser at du kan skyte flere storker.