Spill Gratis

Flerspiller Bowling Turnering

Spillet av bowling

Flerspiller bowling turnering

Flerspiller Bowling Turnering Vurdering: 5/10

Flerspiller bowling turnering spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvis du har morsomme spill med en touch absurd, nå kan du ta en runde bowling med onkel Jessup, en mann med grått hår som ønsker å få høyest poengsum. For å gjøre dette, på hver banen må beregne kraften som vil kaste ballen og deretter beregne at sideveis. Hvis du gjør det riktig, få ned alle pinnene. I løpet av spillet kan du lage flere kjøringer, så ikke bekymre deg hvis du mislykkes i ett skudd mål, fordi du kan forbedre din score. I tillegg har spillet en retro-stil, noe lurvete, men som er en del av moroa av spillet, et bowlingspill kornete. Sikt godt og gjør en streik med onkel Jessup.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 16282 ganger. Vurdering 1181 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
5

Vurdering basert på 978 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 16282 ganger
Flerspiller Bowling Turnering

I dette spillet spiller du et spill bowling å bowle alene eller sammen med en venn for å se hvem som får best score. Bowling turneringer består av å kaste en tung bowling ballen til å rulle ned en lang tre spor, godt polert for ballen til å gli helt til slutten, som er plassert tre boller for å bli revet. Jo mer bowling fall bedre score. Hvis alle pinnene falle med ett skudd kalles streik, og hvis du bruker to skudd kalles reserve. Hva er den høyeste poengsummen du kan få? Oppdage det med onkel Jessup i denne morsomme og absurde online bowling spill.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Flerspiller Bowling Turnering for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bowling flash spill kalt Flerspiller Bowling Turnering. Og husk at dette er et gratis spill som heter Flerspiller Bowling Turnering og det er relatert til Bowling. Vårt nye spill Flerspiller Bowling Turnering er en av de beste spillene i Bowling du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Flerspiller Bowling Turnering at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Flerspiller Bowling Turnering
BAKSIDE

Bowling mest spilte spillene

Bowling 3D SPILLER ►

Bowling 3d

4
4 av 10 - 9132 stemmer
Spilte
115352
ganger

For alle fans av bowling. I dette spillet kan du endre synspunkt av bowling uten at det påvirker bevegelse av ballen. Å kaste ball, må du bruke mellomromstasten. Etter festing plasseringen av ballen, igjen for å gi deg den styrken du ønsker, og den tredje for å angi vinkelen Utreisedato av ballen. Lykke til på sikt.

Bowling Turnering SPILLER ►

Bowling turnering

5
5 av 10 - 3204 stemmer
Spilte
45279
ganger

I dette spillet, du kommer til å spille bowling med farger baller. De røde ballene er 50 poeng, de blå ballene er 100 poeng, den grønne ballene er 150 poeng, den gule ballene er 200 poeng, og de grå ballene er 250 poeng. Spilleregler: 1. Du må direkte det punktet hvor du skal kaste ballen, med musen bevegelse. 2. Du må beregne banen til ballen, klikke med musen. 3. Du må beregne styrken på ballen, klikke med musen.

Bowling Storker SPILLER ►

Bowling storker

5
5 av 10 - 2762 stemmer
Spilte
43192
ganger

I dette spillet er du en katt og du må kaste en bowling baller for å skyte storker. Du puls venstre knapp musen når du ser at du kan skyte flere storker.