Spill Gratis

Bratz og Kosmetikk

Spillet av Bratz

Bratz og Kosmetikk

Bratz og Kosmetikk Vurdering: 4/10

Bratz og Kosmetikk spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 45714 ganger. Vurdering 365 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 3548 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 45714 ganger
Bratz og Kosmetikk

Spill sette Bratz mote dukker har de fire mest kjente, så velg din favoritt og gjør det til en penere jente. Først velger du håndleddet og deretter gå videre til styling håret, vaske håret først med sjampo, dusj vann og tørk den. Derfra gikk vi til form og farge. Vi kan sette sminke på øynene, ansiktet og leppene. Alt av et komplett sett med makeup på hånden for å bruke sminke som svært godt. Har du mange alternativer, mulighetene er mange, så jeg vil være i stand til å spille alle de timene du ønsker og til slutt sender resultatet på papir gjennom skriveren for å ha det som en modell.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bratz og Kosmetikk for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Bratz og Kosmetikk. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bratz og Kosmetikk og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Bratz og Kosmetikk er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bratz og Kosmetikk at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bratz og Kosmetikk
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158375
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39707
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.

Kle en mote Bratz dukke SPILLER ►

Kle en mote Bratz dukke

3
3 av 10 - 2666 stemmer
Spilte
38971
ganger

I dette spillet må du velge en av de tre Bratz dukker tilgjengelige med musen for å kle moteriktig med alle klærne inne i julepakkene. For å gjøre dette, klikk på gaver pakker på siden, med musen, er du på rett side av håndleddet og dra med seg klær du synes, ved å klikke med musen er satt på modellen. Du må lage et sett som er originalt og colorist for hver av modellene. Du kan gjenta spillet så mange ganger du ønsker å gjøre forskjellige kreasjoner.