Spill Gratis

Kombiner Farger med Bratz

Spillet av Bratz

Kombiner Farger med Bratz

Kombiner Farger med Bratz Vurdering: 4/10

Kombiner Farger med Bratz spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, må du velge Bratz jente som du ønsker å ha som modell. Bruk pilene for å endre de klærne du vil at hun skal ha på seg. Klikk på en vev mønster eller en farge, og deretter klikker du på hele antrekket. Når du er klar, velger et scenario og se hvordan din Bratz modell har resultert. En coloring mote spillet, må du til å farge klærne, fargekombinasjoner ser mer moderne og dristig. Hvis du elsker mote som du brukte til å øve kombinere farger i mote. Et sett med farger din garderobe Bratz serien protagonist.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 18579 ganger. Vurdering 1050 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 984 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 18579 ganger
Kombiner Farger med Bratz

Slå inn den sanne Bratz designer! Du kan nå, endelig, velge de klærne du liker best å dekorere din dukke hvordan du alltid har ønsket. Bli den sanne designer av Bratz! Nå, endelig, kan du velge de klærne du liker å dekorere håndleddet som du alltid har ønsket. Først velger du alle klærne, kan du gå og velge skjorter, bukser, sko, sokker og alle klær elementer som bærer hovedpersonen. Alle klær sett i svart og hvitt, så nå Legg farge slik at alt er vakrere. Du kan praktisere som er fargevalget. Du har mange nyanser og utskrifter. Trykte stoffer for kostymene. Mote elskere vet at farger har å bli forbundet med hverandre, så må du lage en passende kombinasjon.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kombiner Farger med Bratz for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Kombiner Farger med Bratz. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kombiner Farger med Bratz og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Kombiner Farger med Bratz er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kombiner Farger med Bratz at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kombiner Farger med Bratz
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158191
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45552
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39549
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.