Spill Gratis

klær for en Bratz dukke fe

Spillet av Bratz

klær for en Bratz dukke fe

Klær for en Bratz dukke fe Vurdering: 6/10

klær for en Bratz dukke fe spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du må kle opp en av Bratz dukker som en fe i en skog med hennes klær og vinger på ryggen. For å gjøre dette må du klikke med musen plagget du vil at jeg skal ha på håndleddet og bevege kroppen av dukken. Vi ser jenta som en magisk feer bor i skogen og trenger nye klær. Har alle de klærne du måtte trenge det, og korte og lange bukser. Det er skjørt, bluser, skjorter og sko. Også parykker med forskjellige frisyrer og farger. Til slutt farget vingene til baksiden.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10588 ganger. Vurdering 2123 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 208 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10588 ganger
klær for en Bratz dukke fe

Spill hvor du har å kle en Bratz dukke som ser ut som en fe. Det har spisse ører og skjeve øyne. Du har alle de elementene du trenger for å komponere en garderobe. Det er bukser, skjorter, bluser, skjørt, sko, vesker og alle mote tilbehør du ønsker. Har vinger farger som du kan sette bak henne. Det er smykker som armbånd, halskjeder, brosjer og andre ting du liker å sette den vakre jenta. Fargerike klær for en karakter som er litt magisk.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter klær for en Bratz dukke fe for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt klær for en Bratz dukke fe. Og husk at dette er et gratis spill som heter klær for en Bratz dukke fe og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill klær for en Bratz dukke fe er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt klær for en Bratz dukke fe at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

klær for en Bratz dukke fe
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158191
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45552
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39549
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.