Spill Gratis

En stilig jente

Spillet av Bratz

En stilig jente

En stilig jente Vurdering: 6/10

En stilig jente spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ved å bevege musen, må du kle Bratz dukker, og gir deg din egen stil. Eier et mønster, trenger du en dukke som du putter de klærne du liker deg. Må velge en rekke motevalg for en stilig jente. Du må starte med håret, kan du velge mellom mange hårfrisyrer og parykker med ulike hårfarger. Da må du velge et antrekk, har du mange forskjellige kjoler, med mange stiler og farger. Elegante dresser og flere helligdager. Avslutt ensemble med skoene, som kan være høye eller lave støvler. Se på sluttresultatet, og starte på nytt for å gjøre noe annerledes.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9604 ganger. Vurdering 2192 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 148 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9604 ganger
En stilig jente

En motespill for Bratz dukker. Ha en dukke som er modell. Det er en stor samling av kjoler, og du må velge en for henne. Det er røde kjoler, svart, blå og mange andre farger. Noen er elegant og formelle og andre helligdager og moderne. En samling av parykker i alle frisyrer, alle hårfarger. Settet er ferdig med hansker, kan du kombinere farger. Og endelig skoene, kan du velge mellom sko og støvler for jenter.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter En stilig jente for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt En stilig jente. Og husk at dette er et gratis spill som heter En stilig jente og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill En stilig jente er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt En stilig jente at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

En stilig jente
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158190
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45551
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39547
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.