Spill Gratis

Bratz: klær og tilbehør

Spillet av Bratz

Bratz: klær og tilbehør

Bratz: klær og tilbehør Vurdering: 5/10

Bratz: klær og tilbehør spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne dukken Bratz har en rekke klær og tilbehør av alle slag for denne kjolen opp spillet. Øverst kan du se forskjellige frisyrer, i det sentrale området viser klærne og de ​​nyeste antrekk. I den nedre delen av spillet kan du se en stor samling av sko, ledsaget av de beste tilbehør som solbriller, halskjeder og andre elementer for å fullføre antrekket. Du har alt du trenger for å kle opp denne dukken i de mest morsomme, aktuelle og moderne klær! Og det beste er at du har den på datamaskinen din når du vil.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9499 ganger. Vurdering 2515 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 100 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9499 ganger
Bratz: klær og tilbehør

Bratz er preget av svært moderne dukker, som er kledd ut som jenter i dag. De ser ut som unge jenter som bryr seg om sitt image og mote. De har alltid mange forskjellige klær og en rekke tilbehør, som kan byttes svært enkelt. For jenter som elsker mote og leke dukker, vil de elsker Bratz. De er blant de mest populære og mestselgende dukker.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bratz: klær og tilbehør for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Bratz: klær og tilbehør. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bratz: klær og tilbehør og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Bratz: klær og tilbehør er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bratz: klær og tilbehør at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bratz: klær og tilbehør
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158191
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45552
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39549
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.