Spill Gratis

Bratz: Opprett en ny stjerne

Spillet av Bratz

Bratz: Opprett en ny stjerne

Bratz: Opprett en ny stjerne Vurdering: 6/10

Bratz: Opprett en ny stjerne spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du kle en modell som en berømt stjerne. Alle satt dresser er tilgjengelig for å lage en modell passende klær. Hvis du elsker mote er dette spillet ditt. Du må velge plagg med musen til venstre og ta liket av modellen slik at modellen er satt på den. Du går hele tiden å se resultatet som det blir. Har alle typer klær og tilbehør for henne som sko, bukser, skjørt, bluser, vesker, skjorter, osv. Du kan stikke innom salongen for å endre frisyren og fargen også.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8616 ganger. Vurdering 2509 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 96 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8616 ganger
Bratz: Opprett en ny stjerne

Er du en kreativ person? Hvis du elsker mote og styling er dette spillet ditt. Vi foreslår at du tror hele bildet av denne modellen. Ha en flott garderobe for henne, med alle klær du måtte trenge. Ha en garderobe av bukser, skjørt, bluser, gensere, skjorter, sko, vesker, skjerf og annet tilbehør. Du kan gi en økt frisør og endre hårklipp, frisyre og farge, kan du sette den parykken du ønsker.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bratz: Opprett en ny stjerne for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Bratz: Opprett en ny stjerne. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bratz: Opprett en ny stjerne og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Bratz: Opprett en ny stjerne er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bratz: Opprett en ny stjerne at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bratz: Opprett en ny stjerne
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158181
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45543
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39544
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.