Spill Gratis

Gange i regnet

Spillet av Bratz

Gange i regnet

Gange i regnet Vurdering: 4/10

Gange i regnet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En original mote spill hvor du må kle opp denne jenta for å gå en tur i parken i regnet. Regndråper faller hardt, men det må være godt kledd. Du må velge et perfekt antrekk for en tur utendørs på en regnfull dag. Du må velge en paraply for henne og gode støvler for å holde det tørt. Da har du skjorter, bukser, gensere og alle elementene som skal moteplagg. For å sette klær, dra og slipp på det. Ikke glem paraply og regnfrakk å holde tørr.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8486 ganger. Vurdering 2607 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 96 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8486 ganger
Gange i regnet

Det er helle. Disse jente trenger du å hjelpe henne å velge den perfekte klærne for en dag som denne. Velg hennes regnfrakk, paraply og støvler ved hjelp av musen. En regnfull dag kan være en god dag å gå en tur i parken. Naturen har også mye skjønnhet i en dag med skyer og vann som faller fra himmelen. Stedene er mer rolig og naturen er på jobb. Ha en modell for en spasertur nedover gaten med storm, så må du velge de riktige klærne for henne å gå uten å bli våt. Har fargerik paraply og alle de klærne du trenger. Har spesielle vann sko. Bukser, skjorter og andre ting for å få vinter garderoben.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Gange i regnet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Gange i regnet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Gange i regnet og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Gange i regnet er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Gange i regnet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Gange i regnet
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158191
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45552
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39549
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.