Spill Gratis

Bratz med flere klær

Spillet av Bratz

Bratz med flere klær

Bratz med flere klær Vurdering: 6/10

Bratz med flere klær spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne kjolen opp spillet finner vi en av Bratz dukker som du kan kle som du vil. For å gjøre dette, dine kontoer med et stort antall klær du kan kombinere som du vil. Dette kan du lage din egen Bratz dukke. Du kan gi din stil for denne dukke som ser ut som deg. Du kan ikke bare velge klærne, kan du også endre sin frisyre og legge til ulike tilbehør som passer til klærne. Ha det gøy å lage forskjellige stiler av dressing og gjøre nye motetrender med dette spillet av kjolen opp disse populære dukkene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11246 ganger. Vurdering 2002 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 140 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11246 ganger
Bratz med flere klær

Den viktigste funksjonen av Bratz dukker er alltid slitt moderne og aktuelle klær. Disse dukkene som er reelle og alltid følger dagens mote, og har klær som de som bruker unge jenter i virkeligheten. På denne måten spillet er det mange forskjellige måter å tilpasse dukke elementer, og du kan lage ditt eget antrekk med klær du velger. Du kan også kombinere ulike tilbehør for å legge til detaljer til ditt eget antrekk.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bratz med flere klær for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Bratz med flere klær. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bratz med flere klær og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Bratz med flere klær er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bratz med flere klær at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bratz med flere klær
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158208
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45564
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39562
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.