Spill Gratis

Bratz: Safari Kle Seg

Spillet av Bratz

Bratz: Safari Kle Seg

Bratz: Safari Kle Seg Vurdering: 6/10

Bratz: Safari Kle Seg spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du kle opp vår venn, fordi det vil legge igjen en safari tur. For å gjøre dette, velger klærne med venstre museknapp og ta den med musen bevegelse, silhuetten av håndleddet. Sett klærne på figuren av jenta til å kle henne. Målet er å modellere klær som er egnet til å dra på safari. På safari tar bilder av dyr, landskap, vandre gjennom naturen, er montert på all-terrain vehicle og lignende friluftsliv. Du må gjøre vår modell vil riktig kledd, og er en moderne drakt.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8055 ganger. Vurdering 2788 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 64 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8055 ganger
Bratz: Safari Kle Seg

For å gjøre en safari dress vi må begynne med lue eller cap, må du velge en lue for å beskytte mot solen, fordi i Afrika solen er svært farlig. Velg en bredbremmet hatt. Damene for myggen ikke nådde huden din, alltid bruke lange ermer på en safari. Jakke som kald natt. Buksene kan være lang eller kort. Lange bukser med mange lommer er svært nyttig å gå for naturen som du kan lagre ting du støter på. Støvler for å beskytte dine ben og føtter fra kontakt med farlige planter.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bratz: Safari Kle Seg for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Bratz: Safari Kle Seg. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bratz: Safari Kle Seg og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Bratz: Safari Kle Seg er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bratz: Safari Kle Seg at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bratz: Safari Kle Seg
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158180
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45543
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39544
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.