Spill Gratis

Bratz slitasje tradisjonelle drakter

Spillet av Bratz

Bratz slitasje tradisjonelle drakter

Bratz slitasje tradisjonelle drakter Vurdering: 5/10

Bratz slitasje tradisjonelle drakter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Selv om Bratz dukker er alltid kledd i moderne klær, i dette spillet kan du kle opp denne Bratz med forskjellige antrekk av antikken. De er satt i forskjellige mote siste kjoler. Noen av disse tradisjonelle kjoler er inspirert av mote av den viktorianske alder. I en verden av anime og manga kalles lolita dukker kledd i denne stilen. Å kle denne dukken, dra hvert element på dukken kroppen. Det finnes også vesker, sko, parykker og hatter som du kan kombinere som du vil. Reis tilbake i tid med disse morsomme klær antikken.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10773 ganger. Vurdering 2045 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 236 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10773 ganger
Bratz slitasje tradisjonelle drakter

Settene vi ser i dette spillet er inspirert av kostymene hadde på seg i det siste, som viktoriatiden. Bratz er preget av kjole med siste mote, men i dette tilfellet kan vi se i perioden klær. Slike plagg og kjoler har stor sjarm, og dukken er kledd med stor eleganse. Kjolene har lang flytur og mange utsmykninger og detaljer, selv blir litt overbelastet, noe som er en funksjon av den gamle moten.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bratz slitasje tradisjonelle drakter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Bratz slitasje tradisjonelle drakter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bratz slitasje tradisjonelle drakter og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Bratz slitasje tradisjonelle drakter er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bratz slitasje tradisjonelle drakter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bratz slitasje tradisjonelle drakter
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158191
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45552
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39549
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.